Välkänt ansikte tar över som teamleader på Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning MELpro

Publicerad: 16 Dec 2021
Välkommen till nya rollen som teamleader säger vi till Torbjörn Flodén. Han är redan välkänd bland många av Mitsubishi Electrics kunder och samarbetspartners. I sju år har han haft rollen som teknisk systemsäljare på MELpro och har därmed varit med sedan starten av fastighetsavdelningen. Nu ser han fram emot att axla sin nya roll och styra MELpro mot nya stordåd.

– MELpro är en teknisk resurs för konsulter, installatörer och fastighetsägare. Vi hjälper till med alla typer av kommersiella projekt, allt från energiberäkningar till systemdesign. Vi är gärna ute på fältet och tittar på projekten och finns med hela vägen från projektering tills det är färdigt. Dessutom sitter vi utspridda över landet för att kunna täcka in nästan hela Sverige, säger Torbjörn Flodén. Han fortsätter:

– Att jag får möjlighet att styra MELpro känns extra kul nu när fokus på energi, miljö och inneklimat är större och viktigare än någonsin. Mitt mål är att Mitsubishi Electric skall vara bäst på marknaden när det gäller teknisk systemdesign.

Torbjörn har en äkta passion för teknik och här har vi någon som till hundra procent vill förstå och sätta sig in i den teknik han jobbar med. Det leder ofta till att man ser Torbjörn ute på fältet för att sätta sig in i förutsättningarna för ett projekt och kunna leverera den mest optimala systemdesignen eller föreslå justeringar för bättre drift.

– Alla i MELpro-teamet brinner för att skapa energismarta lösningar med marknadens bästa produkter. Genom att jobba med visualisering tidigt i projekten kan vi eliminera risker som att det uppstår missförstånd mellan försäljning och installation. Allt för att våra produkter skall vara enkla att använda och ge bästa resultat.

Foto: Mitsubishi Electric

 

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se