Francks-Kylindustri-forvarvar-Billinge-Kyl-AB
Francks Kylindustri förvärvar Billinge Kyl AB
7 Maj 2021 Efter förvärvet av MD Kylcontroll AB förstärker Francks sin position ytterligare i Västergötland genom förvärvet av Billinge Kyl AB.
Ny annons
Annons
Ny-vd-for-Samon-fran-och-med-1-juli
Ny vd för Samon från och med 1 juli
7 Maj 2021 Jonas Sjöström har beslutat sig för att kliva av sitt nuvarande uppdrag som vd för Samon från och med den 1 juli 2021. Han efterträds av Alexander Larsson, som tillträder posten samma datum.
Nordtec
Annons
Ahlsell-levererar-kyla-till-toppmodern-laboratoriebyggnad-
Ahlsell levererar kyla till toppmodern laboratoriebyggnad
6 Maj 2021 I anslutning till AstraZenecas anläggning i Mölndal utvecklas just nu GoCo Health Innovation City. Det är ett nytt innovationskluster inom hälsa, som ska locka forskare och entreprenörer från hela världen. Först på plats är det japanska företaget Fujirebio Diagnostics, som är specialiserat på cancerdiagnostik. Till hösten flyttar man in i en ny, toppmodern laboratoriebyggnad, där fläktkonvektorer från varumärket Atisa ger ett behagligt inomhusklimat.
Assemblin-VS-forvarvar-JW-Rorservice
Assemblin VS förvärvar JW Rörservice
6 Maj 2021 Assemblin VS har förvärvat värme- och sanitetsbolaget J. Wretvall Rörservice AB (JW Rörservice) som har 31 medarbetare i Stockholmsregionen med flera spetskompetenser.
Marcus-Andersson-ny-regionchef-pa-GK-for-region-vast
Marcus Andersson ny regionchef på GK för region väst
5 Maj 2021 Marcus Andersson blir ny regionchef för region väst på GK i Sverige. Han kommer att fortsätta driva och utveckla GK:s kvalitets- och innovationsarbete i regionen samt vara en viktig nyckelperson i arbetet med att förankra koncernens nya strategi internt.
Stororder-till-Dahlmans-Kylteknik-och-Labkyl-under-affarsnamnet-Tesab-Vast
Stororder till Dahlmans Kylteknik och Labkyl under affärsnamnet Tesab Väst
4 Maj 2021 Orkla Foods Sverige bygger om sin kylanläggning i Kungshamn genom att byta ut de gamla ammoniakanläggningarna och i stället gör en satsning på CO2 som köldmedium genom den senaste DLE-tekniken. DLE är ett koncept som kommer stå för Orklas totala behov av kyla och värme.
Forangare-fran-Ahlsell-kyler-mat-fran-Medelhavet-
Förångare från Ahlsell kyler mat från Medelhavet
4 Maj 2021 I Tumba, söder om Stockholm, bygger livsmedelsföretaget Bosphorus för framtiden genom att investera i en ny avancerad anläggning för produktion av färdigmat. Fokus ligger på energibesparing, god arbetsmiljö och hög livsmedelssäkerhet. Ahlsell har levererat förångarna.
Kondensvattenpump-for-integration-i-luftkonditionering-
Kondensvattenpump för integration i luftkonditionering
4 Maj 2021 Sanicondens Clim Mini S från Saniflo är en kondensvattenpump som för bort kondensvatten från klimatanläggningar.
Rototec-Group-har-forvarvats-av-Formica-Capital
Rototec Group har förvärvats av Formica Capital
4 Maj 2021 Formica Capital, ett svenskt investeringsbolag, har förvärvat Rototec Group från Intera Partners. Rototec är deras fjärde förvärv inom fältet för hållbar energi.
VVS-Krafts-uppdrag-Sergelgatan-vaxer
VVS Krafts uppdrag Sergelgatan växer
4 Maj 2021 Instalcobolaget VVS Kraft kommer under våren att avsluta första etappen av Vasakronans projekt Sergelgatan 1 i centrala Stockholm. Nu är det klart att VVS Kraft också får etapp två i projektet vilket innebär ytterligare ett års arbete.
Tesab-har-utsett-arets-leverantor-respektive-arets-franchisetagare
Tesab har utsett årets leverantör respektive årets franchisetagare
4 Maj 2021 Varje år delar Tesab AB ut priset till Årets Leverantör respektive Årets Franchisetagare för kedjan. Vinnarna utses genom enkätfrågor som skickas ut till samtliga franchiseföretag i Tesab.
Energigemenskaper-kan-ge-energibesparingar-pa-30-procent
Energigemenskaper kan ge energibesparingar på 30 procent
4 Maj 2021 Energigemenskaper kan vara ett effektivt svar på energiomställningens utmaningar, och kan bidra till kraftigt sänkta topp-effektbehov och energibesparingar på upp till 30 procent. Nu etableras demonstrationsprojekt för energigemenskaper i Örebro och Stockholm, där RISE tillsammans med KTH ska undersöka möjligheterna till delning av energi mellan fastigheter, lokal solelproduktion och lokala energilagringslösningar.
Sanhua-lanserar-nya-losningar-for-R744
Sanhua lanserar nya lösningar för R744
4 Maj 2021 Sanhua har förstärkt sortimentet av YCQ trycktransmitters med många nya modeller som uppges passa alla huvudapplikationer och köldmedier, däribland A2L och R744.
Instalco fortsätter breddningen i Kalmar
4 Maj 2021 Instalco förvärvar Calmarsunds VVS AB. Genom förvärvet blir Instalco multidisciplinära i Kalmar och kan nu leverera ett fullt erbjudande av de tekniska disciplinerna el, VS och ventilation i regionen.
Energy Save tecknar samarbetsavtal i Chile
4 Maj 2021 Energy Save har ingått samarbetsavtal med Rodrigo Fuentes och Inmobiliaria Simbiosiss spa., distributör och bostadsutvecklare i Chile. Plug-in-Modulen sägs ha potential att fylla ett stort behov av värmepumpstationer.
Ecoclime etablerar Industrisegment
4 Maj 2021 Efter studier och analyser av marknadspotentialen samt ett 20-tal kundprospekt för Evertherms energikollektorer och energiackumulering för återvinning och recirkulering av energi i industriella processer, med en potential om 15 TWh återvunnen energi årligen, har Ecoclime beslutat etablera sig i marknadssegmentet Industri inom affärsområdet Cirkulär energi. Det sker med en teamorganisation och projektpartners lett av Marcus Sandlund, 33, nyrekryterad vice VD i Ecoclime och affärschef för affärsområdet Cirkulär energi.
Visa äldre nyheter
Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Panasonic
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se