Mostra Convegno Expocomfort flyttas fram till sommaren
18 Jan 2022 Den 8-11 mars var det tänkt att Mostra Convegno Expocomfort skulle arrangerats i Milano efter att ha tagit en paus under pandemin. Nu står det klart att mässan flyttas fram till sommaren. Nya datum för MCE 2022 är 28 juni till den 1 juli.
Ny annons
Annons
Se-temperatur-fukt-och-radon-direkt-i-mobilen
Se temperatur, fukt och radon– direkt i mobilen
18 Jan 2022 Nordtec meddelar att Celsicom Easy Connect-familjen har utökats med en ny medlem: mätboxen THR600. Den uppges uppfylla kraven i Strålsäkerhetsmyndighetens metodbeskrivning för mätning av radon på arbetsplatser – samtidigt som du även har koll på temperatur och fukt i inomhusluften. Du kan när som helst se alla aktuella mätvärden i mobilen, surfplattan eller datorn.
Linde
Annons
Caverion-rekryterar-Krister-Poole-Jonsson-som-ansvarig-for-projektverksamheten-i-Sverige
Caverion rekryterar Krister Poole Jönsson som ansvarig för projektverksamheten i Sverige
18 Jan 2022 Caverion rekryterar Krister Poole Jönsson som ansvarig för projektverksamheten i Sverige. Krister Poole Jönsson kommer närmast från Zumtobel där han under tre år ansvarat för verksamheten i Norden och Baltikum. Krister tillträder den 17 januari rollen Head of Project Caverion Sweden och tar därmed också plats i den svenska divisionsledningen.
Bravida-Danmark-koper-andelar-i-solcellsforetaget-Viva-Energi-och-starker-sitt-erbjudande-inom-klimatvanliga-energilosningar
Bravida Danmark köper andelar i solcellsföretaget Viva Energi och stärker sitt erbjudande inom klimatvänliga energilösningar
18 Jan 2022 Bravida Danmark köper 60 procent av aktierna i solcellsföretaget Viva Energi A/S och stärker därmed sitt erbjudande inom klimatvänliga energilösningar. Bolaget har idag 13 anställda.
Assemblin-i-Norge-i-nytt-uppdrag-till-stort-projekt-i-Sandvika
Assemblin i Norge i nytt uppdrag till stort projekt i Sandvika
18 Jan 2022 Assemblin i Norge har tecknat ett avtal med Skanska avseende installation av värme- och sanitet i det nya Helgerudkvarteret i Sandvika utanför Oslo.
Ahlsell-tankar-fossilfritt-for-mer-hallbara-fjarrtransporter
Ahlsell tankar fossilfritt för mer hållbara fjärrtransporter
18 Jan 2022 Som ett led i Ahlsells arbete med att minska sin klimatpåverkan körs sedan den 1 juli 2021 alla fjärrtransporter på det fossilfria dieseldrivmedlet HVO100. Initiativet sker i samarbete med DB Schenker som är Ahlsells största samarbetspartner inom logistik.
Nordic-Climate-Group-forvarvar-Perfect-Temperature-Group--Norges-ledande-kylkoncern
Nordic Climate Group förvärvar Perfect Temperature Group – Norges ledande kylkoncern
22 Dec 2021 Energieffektivitet och hållbarhet står i fokus när Nordic Climate Group expanderar genom att förvärva Perfect Temperature Group (PTG), Norges ledande kylkoncern, det tredje bolaget i Norge efter förvärven av Eptec och Tempra. Genom affären är gruppens samlade omsättning drygt 2 miljarder SEK fördelade på 32 ägarbolag med ett 50-tal lokala etableringar.
TPi-Klimatimport-AB-lanserar-luftrida-Wing-Pro
TPi Klimatimport AB lanserar luftridå Wing Pro
16 Dec 2021 Serien består av tre bastyper, försedda med EC motorer som uppges kunna ge en energibesparing på upp till 40%.
Indoor-Energy-satsar-mot-bostadssektorn-med-forvarvet-av-Climapac-Stockholm
Indoor Energy satsar mot bostadssektorn med förvärvet av Climapac Stockholm
16 Dec 2021 Från och med den 1 februari 2022 blir Climapac Stockholm en del av Indoor Energy-koncernen. Climapac Stockholm är ett specialiserat lösnings- och servicebolag med fokus på flerbostadsmarknaden. Climapac Stockholm har sedan starten 1994 hjälpt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att optimera sina energisystem.
Francks Kylindustri fortsätter sin expansion i Norge genom förvärvet av Invent
16 Dec 2021 Efter det nyligen annonserade förvärvet av Therma fortsätter Francks sin norska expansion genom förvärvet av Invent AS i Bergen.
Valkant-ansikte-tar-over-som-teamleader-pa-Mitsubishi-Electrics-fastighetsavdelning-MELpro
Välkänt ansikte tar över som teamleader på Mitsubishi Electrics fastighetsavdelning MELpro
16 Dec 2021 Välkommen till nya rollen som teamleader säger vi till Torbjörn Flodén. Han är redan välkänd bland många av Mitsubishi Electrics kunder och samarbetspartners. I sju år har han haft rollen som teknisk systemsäljare på MELpro och har därmed varit med sedan starten av fastighetsavdelningen. Nu ser han fram emot att axla sin nya roll och styra MELpro mot nya stordåd.
En-av-Sodermalms-storsta-solcellsanlaggningar-klar
En av Södermalms största solcellsanläggningar klar
16 Dec 2021 På tre år har Stockholmshem gått från fem till 33 solcellsanläggningar och en ökad solenergiproduktion med 330 procent. Nu står bolagets största solcellsanläggning klar på Södermalm – 1 600 kvadratmeter på fem hustak - som bland annat ska försörja fastighetens värmepumpar med el.
Bostader-och-kontor-vaxelverkar-i-framtidens-smarta-energisystem
Bostäder och kontor växelverkar i framtidens smarta energisystem
16 Dec 2021 En viktig del av framtidens smarta och effektiva energisystem handlar om att skapa lokala energisystem där olika byggnader kan dela med sig av sitt energiöverskott. Detta har redan demonstrerats på Chalmers campus i Göteborg där byggnaderna idag utgör ett eget energisystem, kopplat till stadens gemensamma nät. Nu tas ytterligare ett steg när närbelägna Riksbyggens Brf Viva kopplats till en kontorsbyggnad på campus för att utbyta värme och kyla.
Caverion-forvarvar-Frodens-Ventilation-AB-i-Sverige
Caverion förvärvar Frödéns Ventilation AB i Sverige
16 Dec 2021 Caverion har tecknat avtal om att förvärva Frödéns Ventilation AB. Förvärvet utökar Caverions ventilationsverksamhet i Sverige. På en växande ventilationsmarknad erbjuder Frödéns service och underhåll, energiinspektioner, energioptimering och mindre ventilationsprojekt i huvudsak i, och i närheten av, Jönköping.
Beijer Ref genomför två nya förvärv i Oceanien
16 Dec 2021 Beijer Ref har tecknat två nya avtal om att förvärva Clima Solutions, en HVAC-distributör baserad i Auckland, Nya Zeeland, och Patton Albury, en HVAC/R-grossist baserad i Albury, Australien.
Fem-Instalcobolag-i-gemensamt-uppdrag-at-Peab
Fem Instalcobolag i gemensamt uppdrag åt Peab
16 Dec 2021 Fem Instalcobolag har fått ett gemensamt uppdrag åt Peab. Uppdraget gäller projektering och installation av el, VS, ventilation och sprinkler vid ombyggnaden av en av Entré-fastigheterna i Malmö. Projektet ska göras i samverkansentreprenad med ett gemensamt ordervärde av cirka 55 miljoner.
Visa äldre nyheter
Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se