annonser

Vill du nå ut med ditt budskap till kyl- och värmepumpsmarknaden?

Kyla & Värme är fokuserad på just denna marknad, kyl- och värmepumpmarknaden. Att den är uppskattad och går hem i alla led, såväl hos installatörer, konsulter, tillverkare och i användarled, får vi bevis på dagligen genom mail och telefonsamtal eller när vi gjort läsarundersökningar.

Det är därför inte konstigt att marknadens ledande leverantörer av produkter och tjänster väljer att synas i tidningen. Lägg därtill attraktiva annonspriser och du har ett riktigt bra verktyg för din marknadsföring i Kyla & Värme.                    Hämta Mediaplan 2022


För mer information om annonsering:

 

Mattias Penninger
08-512 549 59
annons@skvp.se

Svenska Kyl & Värmepumpföreningen
Besöksadress:  Gustavslundsvägen 135, 167 51 Bromma
 

Därför annonserar vi i Kyla & Värme

OLIVIER COUSINNE
VD, ENERGYST
CAT RENTAL AB
”Energyst CAT Rental anser att tidningen KYLA+ Värmepumpar representerar den bästa plattformen för att kommunicera med våra kunder, konsulter, kyltekniker och beslutfattare på alla nivåer i kylbranschen. KYLA+ Värmepumpar innehåller seriösa artiklar, intressanta reportage och är väldigt proffsig. Våra kontakter i tidningen är trevliga och lätta att jobba med. Därför annonserar vi i KYLA+ Värmepumpar!”
 
STEFAN LÖGDBERG
NORDIC TECHNICAL
MANAGER - AE
LG ELECTRONICS
NORDIC AB
”LG Electronics väljer att annonsera i KYLA+ Värmepumpar för att det träffar rakt in i vår målgrupp. Vår konsekventa annonsering i KYLA+ Värmepumpar under 2013 har gjort att vi fått fl er installatörer som säljer och installerar LG´s värmepumpar. Det har gjort att vi rejält ökar marknadsandelarna på en annars vikande marknad”
 
RIKARD PLANTING
VD,TESAB AB
”För TESAB och våra franchisetagare är det viktigt att marknadsföra oss, och då är KYLA+ Värmepumpar det självklara valet att annonsera i. Innehållet är brett, intressant för målgruppen och når ut till hela landet, både på nätet och i pappersformat. Därför väljer våra kunder, leverantörer och kollegor att ta del av den största tidningen inom vår bransch. Teknikintresserade utanför branschen hittar också till tidningen, liksom skolorna där framtidens tekniker fi nns. Det gör det extra värdefullt att annonsera i tidningen”
 
CONNY ESSÉN
VD, ESSÉN COMPANY AB
”För oss på Essén Company är det viktigt att marknadsföra våra kvalitativa kyl- och värmelösningar i rätt sammanhang, och där vi vet att vi når ut brett inom marknaden. KYLA+ Värmepumpar passar oss perfekt i sammanhanget, en välproducerad tidning som marknaden tar till sig och som därmed tillför mervärden i vår marknadsföring”
Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se