Ny vd på ClimaCheck

Publicerad: 27 Maj 2021
ClimaCheck har tillsatt en ny vd, det är Lotta Ehrnborg som från och med måndag den 24e maj tog över rollen i bolaget.

 Lottas erfarenhet från att driva och utveckla innovativa bolag stärker ClimaChecks organisation och möjlighet att fortsätta driva marknaden framåt. 

- Jag har jobbat i snabbväxande bolag inom företrädesvis Telekombranschen och IT i roller som vd, Operativ chef, försäljningschef och kundservicechef. Jag har mycket goda erfarenheter av att bygga upp goda samarbeten med partners och distributörsförsäljning, projekt- och serviceorganisationer. De senaste åren har jag jobbat med personal och personalstrategiska frågor inom HR inom både privat och offentlig sektor – nu senast inom Karolinska Universitetssjukhuset. Nu ska vi alla tillsammans jobba vidare med att utveckla vår affär, våra tjänster och våra Partners och Distributörer och ta bolaget till nästa nivå.

Lotta har tidigare arbetat bland annat på Karolinska Universitetssjukhuset, Arenakoncernen, Dialect och AllTele.

ClimaChecks tidigare VD, Klas Berglöf kommer fortsätta jobba i ClimaCheck med 100% fokus på forskning och utveckling.

– Vår bransch rör sig snabbt mot Industri 4.0, där prediktivt underhåll och ”IoT” är ”Buzz-words” idag. Dessa kommer att förändra många företags arbetssätt, om de vill hänga med i utvecklingen. Med Lotta som vdkan jag fokusera på fortsatt utvecklingen av vår teknik för att hjälpa fler företag att spara mer energi och minska antalet haverier och driftstopp. Klas Berglöf, chef för FoU

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se