CTC rekryterar och expanderar i Ljungby

Publicerad: 16 Apr 2021
Värmepumpsföretaget CTC behöver rekrytera ett femtontal nya medarbetare för att möta tillströmningen av nya kunder både i Sverige och utomlands.

– Vi ser en stor efterfrågan av våra produkter både i Sverige och på exportmarknaden. Den stora övergången till fossilfri uppvärmning pågår för fullt i Sverige, men inleds nu på allvar i andra europeiska länder. Det är här som vi ser en stor tillväxtpotential, säger Helene Richmond, vd Enertech.

CTC Enertech växte ordentligt under 2020 och har en ambitiös tillväxtplan även i år. Företaget söker bland annat medarbetare inom utveckling, projekt och försäljning. Allt från utvecklingsingenjörer och produktutvecklare till produktionsledare, supportmedarbetare och säljare på exportsidan.

– Målsättningen är att växa långsiktigt med egna varumärken och fortsätta ha en stark egen produktutveckling och produktion. Därför behöver vi rekrytera brett på många olika avdelningar. Vi söker ambitiösa, duktiga medarbetare som vill vara med och föra ut våra hållbara och innovativa värmelösningar i världen, säger Helene Richmond.

På bild: Helene Richmond Foto: CTC

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Panasonic
  • knapp
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • Bravida
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se