Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Bravida förvärvar IEAB installationsentreprenören AB

Publicerad: 18 Apr 2021
Bravida förvärvar IEAB och tar genom förvärvet en starkare position inom ventilationssegmentet i Malmö. Bolaget omsätter idag omkring 75 MSEK och har 23 anställda.

IEAB grundades 2013 och är specialicerade på energi- och kostnadseffektiva ventilationslösningar inom tekniskt komplicerade projekt. Företagets huvudsakliga kunder är främst byggföretag men arbeten sker även direkt mot slutkund.

–    IEAB är ett spännande och mycket välskött företag som vi är glada att nu välkomna till Bravida. Förvärvet kommer att stärka vår position inom ventilation i regionen och vi ser positivt på de framtida möjligheterna kommenterar Mattias Norlander, regionchef Bravida region Malmö.

Hamid Karimi äger idag bolaget tillsammans med Alen Idrizi och båda kommer att följa med till Bravida. Hamid fortsätter i rollen som avdelningschef, han kommenterar försäljningen:

–   Bravida var det självklara valet när vi såg oss runt för möjligheter att växa, fortsätta utvecklas och ta oss an mer komplexa projekt. Tack vare engagerad personal och bra kunder har IEAB gjort en fantastisk resa sedan starten för nio år sedan. En resa vi nu ser fram emot att fortsätta tillsammans med Bravida. 

IEAB har idag sin etablering på Valdermasro i nordöstra Malmö och avdelningen kommer inledningsvis fortsätta i befintliga lokaler. Bravida tillträder som ägare den 3 maj 2021.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • knapp
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se