Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Indoor Energy förvärvar Elajos kylverksamhet i Nyköping

Publicerad: 29 Nov 2019
Indoor Energys starka utveckling i Nyköping fortsätter. Genom förvärvet av Elajos kylverksamhet förstärker Indoor Energy sin position på marknaden inom kyla, värme, ventilation och styr och reglerteknik på Nyköpingsmarknaden.

– Vi är glada över tillskottet av kompetens och kunder som förvärvet innebär. Vi ser också fram emot att fortsätta samarbetet med Elajo, säger Filiph Persson-Kangas, avdelningschef på Indoor Energy i Nyköping.

Elajo är en av de ledande aktörerna i Sverige inom el och energiteknik och Indoor Energy är i sin tur en av de ledande aktörerna inom inomhusklimat och energibesparingar.

– Vi ser stora möjligheter i att gemensamt skapa kundvärde för befintliga och nya kunder. När vi tog beslutet om att renodla vår verksamhet i Nyköping och fortsätta vår framgångsrika satsning på el och kraft var det naturligt för oss att kontakta Indoor Energy, som vi ser som den bästa aktören att växla upp vår kylverksamhet i Nyköpingsregionen, säger Magnus Löfgren, affärsområdeschef el och energiteknik på Elajo.

Efterfrågan på energieffektiva lösningar och kraven på en högre och smartare servicenivå ökar. Indoor Energy har utvecklat en metod som sänker både energiförbrukning och kostnader för fastighetsägare.

– Våra medarbetare har ett grundläggande engagemang i energifrågan och för oss är det en nödvändighet att anställa rätt personer för att inte bara möta, utan också leda utvecklingen i att sänka energiförbrukningen i Sveriges fastigheter, säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • knapp
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se