Svensktalande försäljningsingenjör

Advansor söker en svensktalande försäljningsingenjör som vill bli en del av ett internationellt team som drivs av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder

Din roll
Som försäljningsingenjör kommer du att fokusera på att öka försäljningen och hitta de bästa hållbara kyl- och värmelösningarna för våra nordiska kunder. Din främsta roll blir att stödja våra kunder med tekniska offerter, inklusive produktdesign, beräkningar och teknisk vägledning, och hjälpa till att säkerställa korrekta projektspecifikationer innan ordern produceras. 

Tillsammans med vårt regionala säljteam kommer du att spela en viktig roll för att försvara och utöka vår marknadsposition. Du kommer också att ha ett nära samarbete med våra FoU-, ingenjörs- och tillverkningsteam.

Du kommer att vara baserad på vårt huvudkontor i Århus, där du kommer att ingå i ett säljteam som består av fem försäljningsingenjörer. Du ingår i Team North som hanterar våra nordiska och baltiska kunder.

Positionen rapporterar till vår Team Lead Sales Engineering – North och är baserad på vårt huvudkontor i Århus.

Om du bor i Sverige just nu och letar efter en möjlighet i Danmark är det här en unik möjlighet att flytta till Århus, känd som Leendenas stad och världens minsta metropol, och komma med på vår spännande resa.

Som en del av Advansor får du en viktig position i ett dynamiskt team med skickliga och engagerade internationella medarbetare, och inte minst får du möjlighet att bidra till vår position som världens ledande tillverkare av hållbara CO2-klimatlösningar.

Huvuduppgifter

 • Konsultera och vägleda kunder i hållbara klimatlösningar
 • Utforma och erbjuda den bästa lösningen för våra kunder
 • Följa upp kunder och pågående projekt
 • Avsluta order genom strukturerade aktiviteter i CRM
 • Hantera orderdokumentation och överlämning till produktion
 • Upprätthålla kundkontakt
 • Ge marknadsfeedback till produktutveckling

Din bakgrund
Du har genomgått en teknisk utbildning och är intresserad av eller har erfarenhet av kylsystem eller värmepumpar. Det är en fördel om du har erfarenhet av teknisk försäljning men det är inte ett krav. Vi antar dock att du är motiverad av att omvandla offerter till beställningar och att du är villig att lära dig saker.

Alternativt har du flera års erfarenhet inom kylning med arbete på fältet, och är nu redo att anta nya utmaningar inom teknisk försäljning.

Du är bra på att arbeta strukturerat och hantera att ha flera uppgifter igång. Det är också viktigt att du har god IT-kompetens eftersom du behöver kunna använda olika IT-system, t.ex. Microsoft Office.

Vi söker en ny teammedlem som är trygg med att kommunicera på svenska. Vårt koncernspråk är dock engelska och därför är det också ett krav att du kan kommunicera på engelska både muntligt och skriftligt. 

Vi erbjuder dig
Som en del av Team Advansor kommer du att få arbeta med över 280 kompetenta kollegor från mer än 20 olika länder, och delta i vårt uppdrag att utforma och producera världens bästa hållbara klimatlösningar. Att bli del ett ambitiöst företag som värdesätter bra arbetsmiljö, mångfald och lagarbete.

Vi erbjuder flexibla arbetstider, tillgång till vårt gym och förmodligen den bästa matsalen du någonsin har upplevt.

Lönen avtalas utifrån dina kvalifikationer.

Kontakta Jens Voss, Team Lead Sales Engineering – North på jev@advansor.com eller ring +45 35256071 om du har frågor om tjänsten eller om Advansor som arbetsplats.

Här kan du skicka in din ansökan till tjänsten: Länk till ansökan


Hållbara klimatlösningar med CO2
Som marknadsledande tillverkare har vi konstruerat och producerat mer än 10 000 CO2-system för hållbar kommersiell och industriell kylning och uppvärmning runt om i världen sedan 2006. Många förknippar CO2 med global uppvärmning. Men inte när det gäller oss. Vi gör tvärtom. CO2 är nämligen det mest klimatvänliga köldmediet: det är giftfritt, påverkar inte ozonskiktet och bidrar inte till den globala uppvärmningen. Det är därför vi är ”cool with CO2”

Annons
5 Apr, 2023
HFO 2023
Shanghai, Kina
7 Apr, 2023
CR Expo
Shanghai, Kina
27 Apr, 2023
IIR: Ammonia and CO2 Refrigeration Technologies
Ohrid, Makedonien
11 Maj, 2023
ISH China & CIHE
Peking, Kina
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS
 • Kylma
 • Ahlsell
 • Dahl knapp 2022-09
 • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se