Regionansvarig säljare inom kyla och värme - Malmö

Om tjänsten
Vi söker en regionansvarig säljare till vår växande affärsenhet Cooling & Heating. Du kommer att ansvara för försäljningen av kyl- och värmelösningar i södra Sverige, från Halmstad till Oskarshamn och nedåt till våra mest sydliga områden.

I huvudsak kommer du att arbeta med vårt breda sortiment av BlueBox vätskekylaggregat och värmepumpar för kommersiella fastigheter med fokus på hållbara och framtidssäkra köldmedium samt datakylaggregat för datacenter och serverhallar. Du kommer både att självständigt driva projekt samt samarbeta med kompetenta kollegor vid större projekteringar.

En arbetsdag kan exempelvis innefatta:

 • Kund- och konsultbearbetning av ny och befintlig kundbas
 • Agera sakkunnig teknisk expert internt och externt inom kyla och värme
 • Vara projekteringsbollplank till kunder och konsulter vid dimensionering
 • Promota systemförsäljning tillsammans med kollegor inom regionen
 • Utföra beräkningar i dimensioneringsprogram
 • Offertarbete, orderläggning och projektuppföljning
 • Kundbesök och kundaktiviteter

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö. Resor med övernattning kan förekomma. Tjänstebil ingår.

Vi erbjuder
En spännande och varierande tjänst med stora möjligheter att påverka och planera din egen tid. På kontoret i Malmö arbetar ett 20-tal kompetenta medarbetare från olika delar av organisationen. Vi äter frukost tillsammans varje morgon och är duktiga på att göra roliga aktiviteter ihop.

Swegon är ett stabilt bolag i tillväxt verksamma i en innovativ framtidsbransch. Vi månar om att ha ett hållbart arbetsklimat och för oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med privat- och familjeliv. För att underlätta det kan därför arbetet till viss del utföras hemifrån.

Din profil
För att trivas i rollen har du ett genuint tekniskt intresse. Du gillar att träffa människor och göra bra affärer. Du har en naturlig kunskapstörst och håller dig uppdaterad inom ditt expertisområde.

I det dagliga arbetet sker frekvent kommunikation med intressenter nationellt men också med vår italienska fabrik vilket är varför tjänsten kräver goda språk- och skrivkunskaper på både svenska och engelska. B-körkort erfordras samt goda kunskaper inom Office 365.

Som ett led i vårt jämställdhetsarbete ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30e september. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Anders de Maré, anders.demare@swegon.se eller på telefonnummer 031 - 89 57 75.

Välkommen med din ansökan via www.swegon.se/jobb

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Swegon, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 17 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2700 personer och omsättningen år 2021 översteg 6 miljarder svenska kronor.

Annons
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
17 Nov, 2022
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Stockholm, Sverige
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi Ny annons AQS
 • Dahl knapp 2022-09
 • Ahlsell
 • Kylma
 • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se