Vill du bli en av oss?

Kyltekniker inom service och entreprenad

Frigotech är ett kylentreprenörsföretag med huvudverksamhet i Stor-Stockholm och ingår i Sdiptech koncernen. Vi har en bred kunskap inom kyla där vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt har jourverksamhet för datorhallar, dagligvaruhandel och industri. Du kommer till ett företag med högt tempo som växer sig starkare på marknaden och vi söker dig som vill vara med att ta företaget till nästa nivå. Hos oss på Frigotech är det viktig att trivas och ha kul, det är korta beslutsvägar, högt i tak och bra gemenskap.

Arbetet innebär att utföra förebyggande service, felsökning, reparation, jour- och akutservice och entreprenad. Vi jobbar parallellt med service och montage vilket gör att det är ett varierande arbete. Du kommer att arbeta i vårt team av kyltekniker och montörer med möjlighet att påverka ditt arbete beroende på kompetens och önskemål att ta ansvar. Företaget är beläget i Hägersten i södra Stockholm.

Krav
Kylmontör/Kyltekniker - minst 2 års erfarenhet
Kylcertifikat kategori 1
B-körkort
Goda kunskaper i svenska

Meriterande
Erfarenhet inom butikskyla
Kunskaper inom CO2-system och styr & regler

Anmäl ditt intresse för tjänsten redan nu då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Wiberg, Service/Teknisk chef på 0708-24 60 02.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan till info@frigotech.se, senast 30/9.

Annons
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
17 Nov, 2022
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Stockholm, Sverige
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se