Teknisk support och produktstöd

Pensionsavgång gör att vi behöver rekrytera en ny kollega till vår support och produktgrupp. Du kommer att jobba med teknisk support till våra kunder eller servicepartner då de utför installation, underhåll eller felsökning.

Du kommer att ingå i ett team som huvudsakligen innefattar teknisk support, men även produktstöd åt produktchefen för värmepumpar. Produktstödet kan bestå i framtagning av reservdelslistor, produktblad, manualer eller motsvarande. Placeringsort skulle kunna vara Göteborg, Malmö, eller Stockholm eller på någon av de övriga orter där Ahlsell är representerad.

Teknisk support förutsätter att du tycker om att hjälpa andra, är lugn, serviceinriktad och lösningsorienterad, samt klarar att på ett pedagogiskt sätt vägleda kunderna i supportärendena. Det är också viktigt att kunna hantera flera pågående ärenden parallellt. Du hjälper bland annat kunderna med felsökning, igångkörningar, injustering av styrningar, orderläggning av reservdelar m.m. Erfarenheter av styr- och regler är meriterande.

Du kommer att ha löpande kontakter med de nordiska systerbolagen och leverantörer i internationell miljö för att inhämta information för att sedan kommunicera detta vidare. Hos leverantörerna sker också ofta utbildning av produkterna.

Kunskapsmässigt får du gärna redan ha en baskunskap om värmepumpar eller kylanläggningar, men viktigare kan vara att du har ett tekniskt sinne och är en god problemlösare, tekniskt nyfiken och trivs med kundkontakter. Huvudsakligen sker supporten via telefon eller dator, men det förekommer även fältbesök för att hjälpa kunden. Ibland förekommer övernattningar i samband med mer omfattande supportärenden eller vid gruppmöten.

Tjänsten kräver B-körkort, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt kunskaper i officepaketet från Microsoft.

Du kommer jobba i en öppen och inkluderande företagskultur, får bil, kollektivavtal, företagshälsovård, kontinuerlig kompetensutveckling, fritt arbete under ansvar och möjligheter till arbete hemifrån i överenskommen omfattning.

Välkommen att söka på länken nedan.

Frågor besvaras av Roger Wranér, Teknisk Chef, 08-775 77 39

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Du ansöker genom att besöka www.ahlsell.se och undersidan lediga jobb, eller direkt på länken https://jobb.ahlsell.se/jobs/3317-teknisk-support-och-produktstod

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se