Kyla VärmeTill Kyla & Värme


Teknisk konsultsupport inom vätskekylning och IT-kyla sökes till vårt kontor i Sollentuna

 
Gillar du att ta fram tekniska systemlösningar och skapa dialog med konsulter och kylinstallatörer? Nu söker vi en Teknisk konsultsupport inom vätskekylning och IT-kyla till AQS Produkter AB, ett företag inom Mitsubishi Electric Scandinavia. Låter det som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!
 
Det här kan vi erbjuda dig
Du kommer till AQS i en expansiv och spännande tid där du får arbeta med ett väletablerat produktsortiment av högsta kvalitet. De produktområden det gäller är i första hand indirekta kyl- och värmepumpsystem för komfort-, process och IT-kylning. Du blir en viktig del av AQS som arbetar och marknadsför systemprodukter på den svenska marknaden till konsulter, installatörer och kommersiella kunder. 
 
Själva försäljningsprocessen består ofta av långa säljcykler som baseras på väl genomtänkta tekniska lösningar samt stort fokus på att bygga seriösa och långsiktiga relationer. Du kommer även att vara ett stöd till de installationsföretag vi samarbetar med för att ta fram och leverera systemlösningar till olika applikationer.
 
Du kommer att arbeta på vårt kontor i Sollentuna. Runt dig har du ett trevligt gäng med drivna kollegor som har stor kompetens inom kyla och värme. Vi erbjuder en omväxlande tjänst på ett internationellt företag med marknadsmässig lön och tjänstepension, friskvårdsförmåner ihop med andra förmåner. Det finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter. 
 
Dina framtida arbetsuppgifter
Ge våra kunder råd och support vid val av produkter och systemlösningar
Ta fram tekniska systemförslag till konsulter och installatörer.  
Rådgöra med våra leverantörer (fabriker) om lämpliga lösningar
Utarbeta tekniska lösningar och offerter
 
Vem är du?
Du är teknisk, lösningsorienterad och trivs med att skapa långsiktiga relationer. Vi tror även att du är initiativtagande, noggrann och van vid att jobba mot deadlines. Idag jobbar du förmodligen inom kyla, värme eller ventilation med stor systemförståelse, till exempel som VVS-konsult. 
 
Här är några fler saker som behövs för att lyckas i rollen: 
 
Du är en lagspelare som trivs att arbeta både självständigt och i grupp.
Du är strukturerad och målmedveten.
Du är driven och kundorienterad.
 
Vilka vi är
AQS-PRODUKTER AB etablerades 1985 och är en av de ledande distributörerna av produkter för komfort-, process- och IT-kylning i Sverige. Sedan den 1:e april 2020 är AQS en del av Mitsubishi Electric Europe B.V. Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade klimatprodukter där du får representera varumärken som kännetecknas av innovation, hög kvalitet och oslagbar driftsekonomi. På Mitsubishi Electric är ”laget starkare än jaget”. 
 
Intresserad? Så här söker du tjänsten. 
Anmäl ditt intresse för tjänsten redan idag eftersom urval och intervjuer kommer att ske löpande. 
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår regionchef Lucas Wiman på lucas.wiman@se.mee.com
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan till lucas.wiman@se.mee.com.
 
För mer information om oss besök gärna vår hemsida www.aqsprodukter.se
 
Om oss
AQS Produkter har just påbörjat den spännande processen med att integreras i Mitsubishi Electric och tillsammans har vi ett av marknadens i särklass mest kompletta produktsortiment.
Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Organisationen har idag 12 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter inom både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.
 
Genom att skicka in din ansökan samtycker du att dina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår policy för hantering av personuppgifter. Via länken kan du hitta fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter
www.aqsprodukter.se/gdpr/aqs_integritetspolicy.pdf 
Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se