Kyla VärmeTill Kyla & Värme

KYLTEKNIKER TILL BRAVIDA COOLING I STOCKHOLM
 
Är du en serviceinriktad kyltekniker som letar efter en ny utmaning? Nu söker vi på Bravida Cooling kyltekniker till Stockholm.
 
Om Jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:
• Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Återkommande avtalsbesök

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vår kylverksamhet i Stockholm erbjuder tjänster inom service, underhåll och nyinstallation av alla typer av kylanläggningar för industri, butik och övriga fastigheter. Bravida har även stark representation på orterna inom andra teknikgrenar, allt som har att göra med teknisk fastighetsteknik som VS, ventilation, el och styr m.m. Tillsammans är vi stolta över att kunna leverera helhetslösningar till kunden.
För mer information om Bravida gå in på www.bravida.se

Vem är du?
Vi söker dig som har kylcertifikat och är redo för en ny utmaning. Har du flerårig erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande, men vi välkomnar även dig som nyligen tagit ditt kylcertifikat. B-körkort är ett krav.
Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.
 
Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du del av ett växande företag med en spännande framtid. Bravida Cooling är en av Sveriges ledande aktörer på kylmarknaden med drygt 160 experter inom kyla, vilket innebär att du får ett kontaktnät över hela landet tillsammans med stödet och tryggheten från en stor och stabil arbetsgivare.
 
Samtidigt blir du del av ett team i Stockholm, idag bestående av totalt 17 engagerade och hjälpsamma kollegor med hög kompetens inom kylteknik att fortsätta utvecklas tillsammans med. Ett härligt gäng som trivs med varandra. Här får du utvecklas i en roll som innebär frihet under ansvar att arbeta självständigt på våra olika uppdrag, med stor möjlighet att påverka.
 
Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din utveckling inom kyltekniken, där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer.
Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, subventionerad lunch, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-07-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så passa på att söka tjänsten redan idag om just du passar in på profilen!
Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Instagram, Facebook och LinkedIn.

Kontaktpersoner
Stefan Wisborg
Avdelningschef
Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se