Entrade söker Produktchef/Inköpare

Entrade är idag en av Nordens ledande företag av tillbehör till luft/luft & luft/vatten värmepumpar och som Produktchef/Inköpare kommer du i nära samarbete med övrig personal att ansvara för produktutveckling och inköp för hela Entradekoncernen.  

Med placering i Enköping söker vi nu dig som har god branschkännedom, är tekniskt kunnig med erfarenhet av att jobba med inköp och har goda kunskaper i engelska. I tjänsten kommer du att ha mycket intern kontakt med våra Entradebolag i Norge, Danmark och Finland såväl som med våra leverantörer. Det ingår resor i tjänsten. 

Tjänsten innebär möjligheter att både vara med och påverka samtidigt som du utvecklas. Vi erbjuder dig plats i en organisation med en tydlig strategi och en stark vilja att lyckas.  
Förutom ovan lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi nu söker en lagspelare till Team Entrade. 

Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, via epost till fredrik.laurin@entrade.se , senast den 30 april 2021. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Fredrik Laurin, Entrade AB på telefon 0704-22 33 37. Klicka gärna runt och läs mer om oss på hemsidan www.entrade.se  

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • knapp
  • Kylma
  • Bravida
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se