Regionansvarig säljare 
Stockholm

Om tjänsten
Till det svenska teamet för affärsenhet kyla och värme söker vi en regionansvarig säljare som kommer att vara en nyckelperson och bidra till affärsenhetens och Swegons fortsatta expansion. Geografiskt ansvarar du för Stockholmsregionen och norra Sverige. Tillsammans i teamet och inom bolaget arbetar vi mot gemensamt uppsatta mål och i ryggen har vi några av marknadens starkaste varumärken. 

Du kommer i huvudsak arbeta med Swegons sortiment av BlueBox vätskekylaggregat, datakylaggregat och värmepumpar för kommersiellt bruk och arbetsdagen ser väldigt varierande ut men kan exempelvis innefatta:

• Kund och konsultbearbetning av ny och befintlig kundbas
• Agera bollplank till kunder och konsulter vid dimensionering och kalkylering
• Aggregatberäkningar i dimensioneringsprogram
• Kalkyl och offertarbete 
• Order och projektuppföljning tillsammans med kunder 
• Medverka vid kundaktiviteter och enstaka mässor

Arbetar du på Swegon tillhör du ett framgångsrikt och kompetent företag med högt anseende på marknaden. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm/Sickla. Då tjänsten innefattar tjänsteresor ingår tjänstebil.

Din profil
Som person så är du driven, målinriktad och trivs med att arbeta självständigt och fatta egna beslut.
Vi lägger stor vikt på tidigare sälj- och branscherfarenhet men framförallt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då medarbetarna på Swegon är vårat starkaste konkurrensmedel.

Goda kunskaper inom VVS, kyla och värme är mycket meriterande; kanske arbetar du idag som VVS-konsult och söker nästa utmaning – att få göra affärer.

Tjänsten kräver goda språk- och skrivkunskaper på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska och i det dagliga arbetet sker frekvent kommunikation med vår italienska fabrik. Körkort erfordras samt goda kunskaper
inom Office 365. Som ett led i vårt jämställdhetsarbete ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
En spännande tjänst med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Med våra produkter skapar vi ett hållbart inomhusklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter. På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat- och familjeliv. 

Våra värdeord ”Customer Empathy, Trust och Commitment” genomsyrar allt vi gör och därför tror vi att du skall kunna identifiera dig med dem.

Med vårt motto ”feel good inside” levererar vi ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat för människor och miljö. Vill även du vara med på vår framtidsresa och samtidigt må bra inombords?

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.swegon.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15:e mars 2021. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Anders de Maré, anders.demare@swegon.se 

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sagt om att arbeta på Swegon:
”Det bästa med Swegon är att man aldrig är ensam, det finns så mycket kunskap att ta hjälp av samt att träffa och lära känna kunder att göra affärer.” 
– Mikael Baggesen, Regionansvarig Säljare Cooling/Heating i Region Syd 

”Mitt arbete blir aldrig tråkigt, då jag trivs med ett varierande jobb där man arbetar ibland ute på fältet och annars inne på kontoret. Trevliga och positiva arbetskamrater är grädden på moset”
– Per Hultgren, Eftermarknadsansvarig Cooling/Heating

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi Panasonic AQS
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se