Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 9 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Regionansvarig Försäljningsingenjör Klimatprodukter område Bergvärme- och Luft/Vattensystem.  

Mitsubishi Electric söker dig som vill bli regionansvarig Försäljningsingenjör för våra klimatprodukter. Affärsområdets huvudprodukter är luft/luft-, luft/vatten- och bergvärmesystem. Rollen ingår i företagets försäljningsgrupp där vi utvecklar och driver affärsprocesser mot befintliga och nya kunder inom värme, kyla och ventilation. Denna spännande roll passar dig som är kundorienterad och som stimuleras av att göra affärer.

I din dagliga kontakt med våra kunder som är VVS- och kylföretag kommer du att bistå med fortlöpande information och offerter samt även hålla kundträffar, ge lösningsförslag och till viss del teknisk support. Tjänsten innebär självständigt arbete med besök hos befintliga kunder, samt att upprätta en strategisk marknadsplan för att nå ut till nya kunder. Du kommer att vara delaktig i bearbetning av installationsföretag, konsulter och fastighetsägare och rapporterar direkt till försäljningschefen. I tjänsten ingår resande i regionen, som är Stockholm och Mälardalen med angränsande län.  Du får möjlighet att ha basen på vårat huvudkontor i Stockholm eller hemma på din bostadsort.

Vi söker dig med VVS- och/eller kylkunskaper som tidigare har arbetat med kvalificerad försäljning inom området. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska. Din personlighet är viktig för oss, affärsmannaskap och en bra lagspelare är andra egenskaper som vi värdesätter. 

Anmäl ditt intresse för tjänsten redan nu då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Nyhed, försäljningschef på anders.nyhed@se.mee.com.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår i rollen. Skicka din ansökan till anders.nyhed@se.mee.com.
 

Genom att skicka in din ansökan samtycker du att dina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt vår policy för hantering av personuppgifter. Via länken kan du hitta fullständig information om hur vi behandlar dina personuppgifter Hantering av personuppgifter

 

Annons
Annons
Din ort
Mitsubishi Panasonic AQS
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se