Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Swegon, helägt av Investment AB Latour som är noterat på Stockholmsbörsen, är marknadsledande inom energieffektiva produkter och system för inomhusklimat. Swegon har dotterbolag i 16 länder, distributörer över hela världen och 16 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget sysselsätter mer än 2500 personer 
och omsättningen år 2019 översteg 6 miljarder svenska kronor. 


Innesäljare/Support 
Göteborg

Känner du lite extra för det personliga, engagerade och professionella kundmötet? 
Vill du vara med och leverera marknadens bästa support och service till våra kunder?
Läs då vidare!

Om tjänsten
Vi söker en lagspelare till det svenska teamet för affärsenheten Cooling & Heating. Du kommer att vara en nyckelperson och bidra till avdelningens och Swegons fortsatta expansion. Tillsammans arbetar vi mot gemensamt uppsatta mål och i ryggen har vi några av marknadens starkaste varumärken. 

Du kommer i huvudsak att arbeta med Swegons sortiment av BlueBox vätskekylaggregat, datakylaggregat och värmepumpar för kommersiellt bruk och dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:

• Ge kunder sälj- och teknisk support via telefon och e-mail 
• Reservdelshantering 
• Utföra tekniska beräkningar i våra dimensioneringsprogram
• Upprätta och skicka offerter 
• Handlägga order och följa upp leveranser 
• Medverka i utvecklings- och förbättringsarbeten av teknisk dokumentation

Som Innesäljare/Support på Swegon tillhör du ett framgångsrikt och kompetent företag med högt anseende på marknaden. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Göteborg. För rätt person kan rollen även komma att inkludera support ute på fält tillsammans med kund.

Din profil
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt på branscherfarenhet, ditt engagemang och dina personliga egenskaper. Goda kunskaper inom kyla och värme är ett krav.
Kanske arbetar du idag som tekniker inom kylbranschen och söker en ny utmaning i arbetslivet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och trivs med att arbeta självständigt. Du vill gärna göra det lilla extra, är affärsmässig och tycker att kontakten och att hjälpa människor är både roligt och stimulerande. 

Tjänsten kräver goda språk- och skrivkunskaper på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska och i det dagliga arbetet sker frekvent kommunikation med vår italienska fabrik. Körkort erfordras samt goda kunskaper
Inom Office 365. Som ett led i vårt jämställdhetsarbete ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder
En spännande tjänst med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Med våra produkter skapar vi ett hållbart inomhusklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter. På Swegon är vi måna om att du ska kunna kombinera ditt arbete med ditt privat- och familjeliv. 

Våra värdeord ”Customer Empathy, Trust and Commitment” genomsyrar allt vi gör och därför tror vi att du skall kunna identifiera dig med dem.

Med vårt motto ”feel good inside” levererar vi ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat för människor och miljö. Vill även du vara med på vår framtidsresa och må bra inombords?

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.swegon.se/jobb. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31:e januari 2021. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Anders de Maré, anders.demare@swegon.se 

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sagt om att arbeta på Swegon:
”Det bästa med Swegon är att man aldrig är ensam, det finns så mycket kunskap att ta hjälp av samt att träffa och lära känna kunder att göra affärer.” 
– Mikael Baggesen, Regionansvarig Säljare Cooling/Heating i Region Syd 

”Mitt arbete blir aldrig tråkigt, då jag trivs med ett varierande jobb där man arbetar ibland ute på fältet och annars inne på kontoret. Trevliga och positiva arbetskamrater är grädden på moset”
– Per Hultgren, Eftermarknadsansvarig Cooling/Heating

Annons
Annons
Din ort
Panasonic AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Bravida
  • knapp
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se