Kyla VärmeTill Kyla & Värme

ENACO levererar lösningar för kritisk infrastruktur såsom avbrottsfri kraft, kyla och nätverk till verksamheter med höga tillgänglighetskrav. Verksamheterna kan vara datacenter, sjukhus och flygplatser för att nämna några typiska miljöer. Vårt erbjudande omfattas av olika delar såsom rådgivning, design, installation, drift, underhåll samt övervakning. Våra medarbetare har en hög kompetens och arbetar proaktivt och alltid i dialog med kunden.
 
Vi söker en kyltekniker som kan designa och kalkylera kyllösningar till vårt kontor i Göteborg. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. 

Arbetsuppgifterna omfattar främst service och underhåll av kylanläggningar och andra arbeten med klimatanläggningar i kritiska miljöer. Du ansvarar självständigt för planering och utförande av ditt arbete och för inköp av material, dokumentation, protokoll och rapportering av avvikelser. Du känner till och följer gällande standarder och regler och håller dig uppdaterad med utvecklingen inom produkter, metoder och teknik. Du ansvarar för egna kundkontakter och säljer företagets produkter och tjänster. Jour och resor förekommer i tjänsten.
 
Vi söker dig som har erfarenhet av att ta fram lösningar för klimatsystem, det är en fördel om du arbetat med kritisk infrastruktur såsom serverrum och datorhallar.
 
ENACOs kunder är till stor del mellanstora och stora företag, organisationer och myndigheter av stor betydelse för samhället. Detta ger dig chansen att delta i intressanta projekt i unika miljöer.

Vi söker dig med:

• Erforderlig kompetens inom teknikområdet kyla.
• Designa och kalkylera lösningar
• Förmåga att självständigt planera och utföra service och installationsarbeten
• God kännedom om tekniska system och produkter samt förmåga att förstå dess funktionalitet

För att vara aktuell för tjänsten krävs även goda kunskaper i svenska och engelska, att du innehar B-körkort samt att du blir godkänd i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Placeringsort är Göteborg.

Företaget erbjuder fast lön, samt bil enligt företagets bilpolicy. Tjänsten är på heltid.

På ENACO ser vi samtliga medarbetare som betydelsefulla kuggar för att nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje i sitt arbete.
 
Ansökningsdag och kontakt:
Urval av ansökningar görs löpande.
Frågor om tjänsten ställs till Mikael Berggren, Operativ Chef ENACO Sverige AB. Du kan mejla på mikael.berggren@enaco.se eller ringa på 0733-173819
Ansökan skickas till mikael.berggren@enaco.se
      
ENACO är ledande på avbrottsfri drift. Våra experter designar, bygger och underhåller tekniska miljöer som datacenter, serverrum och UPS- och batterirum mm. Vi levererar teknisk infrastruktur som håller våra kunders verksamhet igång 24/7/365 oavsett yttre störningar eller tekniska fel.
 
Vår spetskompetens är att bygga system för kraft och kyla som motsvarar våra kunders behov av kontinuitet. Vi erbjuder kompletta lösningar som låter datacenter, fastighetsförvaltare och andra företag med kritisk infrastruktur att fokusera på sin kärnverksamhet.
 
ENACO är experter på IT-kontinuitet som säkrar den fysiska IT-miljön och tryggar kundens affärer. Vi tar ett helhetsansvar och erbjuder såväl rådgivning och projektering som implementering och förvaltning. ENACO är det företag i Sverige som har längst erfarenhet av kritisk infrastruktur för serverrum och datacenter.

Vi agerar rådgivare till många av de mest kända verksamheterna i Sverige. Huvudkontoret finns i Kista och vi har regionkontor i Göteborg och Malmö.
 
Läs mer på www.enaco.se
Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se