Kyla VärmeTill Kyla & Värme

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag!

SERVICELEDARE TILL BRAVIDA COOLING, BORLÄNGE

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom kyla till vårt kontor i Borlänge.

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning och försäljning till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

Att utveckla och bevara kundrelationer
Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
Att leda och engagera medarbetare
Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
 
Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida Cooling i Borlänge är en etablerad filial med stort fokus på framtiden. Din roll som serviceledare kommer vara viktig för avdelningens fortsatta utveckling och resa till att bli branschledande i området.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gediget intresse för service, en kylteknisk utbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet från branschen. För att lyckas i rollen som serviceledare ser vi att du är självgående, ansvarsfull och kan delegera arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och pedagogiskt sätt. Rollen innefattar många kontakter med olika typer av människor, därför ser vi att du har en hög social förmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Återkoppling och kommunikation är nyckeln till framgång! Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid och Nh3 samt innehar kylcertifiering klass 1. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida Cooling är en av Sveriges ledande aktörer på kylmarknaden med drygt 150 experter inom kyla!

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom Bravida där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-01-29.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Kontaktpersoner

Länk till den här annonsen
https://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=5069&rmlang=SE

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se