Trane Technologies förvärvar MTA

Publicerad: 8 Maj 2023
Trane Technologies har i dagarna förvärvat MTA, en italiensk tillverkare och distributör av hållbara lösningar för industriell processkylning, luftkonditionering och luftbehandling.

Genom att tillhandahålla processkylare och en utökad uthyrnings- och serviceverksamhet beskrivs MTA komma att stärka Tranes utbud av effektiva och hållbara lösningar till läkemedels-, livsmedels- och dryckes- samt fordonsindustrin på viktiga marknader.
-Vi är mycket glada över att välkomna våra nya kollegor och att börja samarbeta om nya sätt att betjäna våra kunder, säger Jose La Loggia, president, Commercial HVAC EMEA, Trane Technologies . MTA:s rykte för kvalitet och ledande innovation kommer att ytterligare stärka våra möjligheter att hjälpa våra kunder att ytterligare minska koldioxidutsläppen från sin verksamhet med hållbar högpresterande industriell processkylning, luftkonditionering och luftbehandling.

Nästan 500 nya medarbetare, främst i Europa, kommer att ansluta sig till Trane Technologies team. MTA:s tillverkningsanläggningar i Tribano och Conselve, Italien, och dess internationella försäljningskontor kommer att ytterligare utöka Trane Technologies närvaro.
-Trane Technologies passar perfekt för MTA, säger Marco Motton, VD för MTA . Vi har ett gemensamt mål - att förnya oss för våra kunder och leverera hållbara lösningar och överlägsen service. Jag ser med spänning fram emot vår framtid tillsammans.

Annons
12 Mar, 2024
53rd AiCARR International Conference
Milano, Italien
12 Mar, 2024
MCE Mostra Convegno
Milano, Italien
8 Apr, 2024
China Refrigeration
Peking, Kina
16 Apr, 2024
HVAC & Refrigeration Live
London, Storbritannien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Svalinn_2024
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se