TPi lanserar luft/vattenvärmepumpen Argo X3 AGHP

Publicerad: 2 Jun 2022
Monoblock luft/vattenvärmepump en Argo X3 AGHP kommer med nya generationens DC inverterteknologi och elektronisk expansionsventil. Värmeeffekt uppges till 6-16 kW och kyleffekt 4-15 kW

Aggregaten med R32 är avsedda för produktion av kyla, varmvatten till fläktkonvektorer, lågtemperaturradiatorer eller golvvärme samt tappvarmvatten. Vid värmedrift uppges man uppnå COP 5.

Enheterna inkluderar alla nödvändiga hydraulkomponenter för en enkel installation. Tvåstegskompressorn med vätskeinsprutning ska vidare garantera ett brett driftområde. Utgående vattentemperatur anges som 20° till 60°C. Lägsta utetemperatur vid värmedrift och tappvarmvatten -25°C och kyldrift -15°C. Enheterna är även försedda med bottenvärme för att förhindra isbildning vintertid.

Aggregaten är utrustade med effektiva och borstlösa DC axialfläktar, konstruerade för att garantera optimal aerodynamik med låg ljudnivå och högt luftflöde.    

Andra egenskaper som TPi lyfter fram är:
- Värmeväxlarbatteriet är antikorrosionsbehandlat med ”Golden fin”.Batterilamellerna är tillverkade av aluminium-mangan (AlMn) och belagda med ett lager epoxiharts, som ger batteriet den typiska guldfärgen samt även med ett lager hydrofil för snabb vattenavrinning.
- Högeffektiv klass A inverter cirkulationspump, där driftfrekvensen anpassar sig efter systemlasten. På detta sätt är det möjligt att förbättra effekt och temperaturkontroll på varmvattnet.
- Isolerad plattvärmeväxlare med små mått och reducerat tryckfall, komplett med frysskyddsvärme.

Annons
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Ny annons Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se