Tesabs leverantörsdagar bjöd på fyra vinnare

Publicerad: 24 Jan 2019
Under Tesabs leverantörsdagar var det dags för den årliga prisutdelningen där Årets Franchisetagare och Årets Leverantör utses. Nytt för i år var att även Årets Nytänkare och Årets Vägledare utsågs i kedjan.

Industri och Laboratoriekyl utsågs till Årets Franchisetagare med motiveringen:
Industri och Laboratoriekyl AB har liksom tidigare år visat att de är ett företag med högt förtroende från de övriga franchiseföretagen i Tesab-kedjan. De bidrar med ett stort erfarenhetsutbyte vid gemensamma konferenser och är ständigt ajour i teknikens utveckling. Deras framåtanda har bidragit till att driva hela kedjans utveckling framåt och skapa nya möjligheter för Tesab. Samtliga franchisetagare samt leverantörer har genom att svara på ett antal mjuka frågor påvisat att Industri och laboratoriekyl AB ligger i toppskiktet när det gäller förtroende, entreprenörsanda och förmågan att etablera goda kundrelationer.

- Det är ett väldigt ärofyllt pris och vi är otroligt stolta att få utnämningen. Det är alla våra anställda som har varit med och gjort det här möjligt, säger Patrik Larsson, VD på Industri och Laboratoriekyl.

Dahlmans Kylteknik blev pristagare av det nya priset Årets vägledare med motiveringen:
Avgörande för Tesabs företagsutveckling är franchisetagarnas kompetensutbyte, erfarenhetsutbyte samt driv efter utbildning. Genom att vara lyhörda, ansvarstagande och agera rådgivande vid gemensamma företagsaktiviteter har kedjan utsett Dahlmans Kylteknik AB till Årets Vägledare då de bidragit med stor hjälp under 2018 för de övriga franchisetagarna. Ett högt förtroende i Tesab har medverkat till skapandet av ytterligare mervärde och stärkt intrycket av att Dahlmans Kylteknik AB visar på gott entreprenörskap.

-Vi på Dahlmans är hedrade att vi fått detta pris. Jag är glad att vi i kedjan har så högt i tak, och det är ju tack vare kedjans öppenhet och driv att vilja utvecklas som företag har möjlighet att öppna sina åsikter och kunna prata med varandra. Det är genom kunskap och utbildning vi utvecklas och blir lönsamma företag. Att till exempel ta in en utbildningsansvarig är rätt väg för kedjan att gå. Nästa steg är att det kanske blir samma öppenhet mellan kedjans alla tekniker, möten eller forum för dem att diskutera på samma sätt som vi i ledningen gör med varandra, säger Robert Dahlman VD på Dahlmans Kylteknik.

Årets Nytänkare i kedjan blev Gårdfeldts Kylteknik med motiveringen:
Med öppenhet, framåtanda och nytänkande stärks varumärket samt stimulerar fortsatt utveckling. Gårdfeldts Kyl AB har under 2018 genom dessa starka kvaliteter legat i framkant och hjälpt driva hela kedjans utveckling framåt. Med en stor dos nyfikenhet och öppenhet tar de sig an utmaningar för hela branschen och bidrar till att skapa nya möjligheter för Tesab att växa och bli ännu starkare. Årets nytänkare har utsetts gemensamt av hela kedjan samt dess leverantörer.

-Vi fyller 50 år detta år och vi är fortfarande ett piggt företag som fortsätter tänka framåt. Vi är väldigt glada och tacksamma över priset, och delar det med hela firman, säger Hans Djup, säljare och projektledare på Gårdfeldts.

Franchisetagarna får även möjlighet att rösta fram Årets Leverantör bland Tesabs största leverantörer.

Årets Leverantör 2018 blev Dahl med motivering:
Med stort förtroende har Dahl under 2018 röstats fram som årets leverantör i Tesab-kedjan. Dahl står för en god och långvarig relation med utveckling och kunden i fokus, tillförlitlighet i offerter, priser och leveranser. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Dahl att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som tror på långvarig relation med kedjan.

-Vi är oerhört tacksamma och stolta över utnämningen till Årets Leverantör och ser detta som en bekräftelse på att vi har hittat ett arbetssätt tillsammans med medlemmarna, som håller över tid. Från denna plattform har vi alla möjligheter att fortsätta utvecklas väl tillsammans, säger Mattias Nordman, Key Account Manager Dahl Sverige AB.

 

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se