Tesab har utsett årets leverantör respektive årets franchisetagare

Publicerad: 4 Maj 2021
Varje år delar Tesab AB ut priset till Årets Leverantör respektive Årets Franchisetagare för kedjan. Vinnarna utses genom enkätfrågor som skickas ut till samtliga franchiseföretag i Tesab.

Priset som Årets Leverantör i Tesab går för andra året i rad till Ahlsell. Motvieringen som ges är:"Med en hög kvalité på såväl produkter, leveranser och god kundrelation samt stor miljömedvetenhet har de fortsatt högt förtroende i hela kedjan. Samtliga franchiseföretag i Tesab värderar leverantörerna utifrån tio olika kategorier som bland annat handlar om relation, förtroende, utveckling, helhetsintryck och långsiktigt samarbete. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Ahlsell att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker Tesabs förtroende samt skapat förutsättningar till att bidra till energieffektiva och miljösmarta installationer."

- Tack Tesab! Ett stort tack även till alla duktiga kollegor inom Ahlsell som tillsammans gör detta möjligt. Det är nu fjärde gången vi får utmärkelsen Årets Leverantör och det är lika hedrande varje gång. Vi vet att konkurrensen är stenhård och det gäller att vara ”på tå” om man ska lyckas. Motiveringen stärker oss i vår uppfattning att vi ska fortsätta på den inslagna vägen med energi och miljötänkande i allt vi gör. En sak kan ni vara säkra på… Vi satsar stenhårt på att även nästa år ta hem priset, säger Peter Öberg, försäljningschef Ahlsell Sverige AB.

Priset som Årets franchisetagare gick även det till en tidigare vinnare, Dahlmans Kylteknik som därmed också kniper översta pallplatsen för andra året i rad. Motiveringen lyder: "De har sedan starten varit engagerade i Tesabs framgång och även drivit på och delat erfarenheter med sina kollegor i kedjan. De har ett stort förtroende hos såväl leverantörer som hos kunder. Dahlmans Kylteknik besitter stor erfarenhet och är efter drygt 50 år fortfarande nyfikna på nyheter och förändringar inom branschen."

- Det är väldigt hedrande att bli tilldelad detta pris från kollegor som jag själv har stor respekt för. Det är tack vare vår transparens i kedjan och det stora erfarenhetsutbytet som samarbetet mellan oss företagare fungerar, det genererar mycket energi. I det stora hela handlar det mycket om att ge och ta. Det är även väldigt roligt att se att vi fortfarande ligger högt hos våra leverantörer, allt ska funka från avtal, reklamationer och rent affärsmässigt. Det är som sagt hedrande att vi uppfyller de kriterier som krävs för att vinna detta pris för andra året i rad, säger Robert Dahlman, VD Dahlmans Kylteknik.

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Panasonic Mitsubishi
  • Ny annons
  • knapp
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Bravida

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se