Tesab har utsett årets leverantör och årets franchisetagare

Publicerad: 26 Jan 2017
Den 24-25 januari anordnade Tesab Leverantörsdagar för sina franchisetagare. I samband med denna utsågs även årets leverantör och årets franchisetagare. Vinnare i respektive kategori blev Advansor respektive Dahlmans Kylteknik.

Det var för tredje gången som Tesab samlade sig för Leverantörsdagar, denna gång på Radisson Blu Arlandia Hotel vid Arlanda Flygplats. På plats fanns 20 av gruppens 22 installationsföretag, representerade genom 60-talet deltagare, tillsammans med tolv inbjudna leverantörer.

Utöver möten och presentationer passade man på att utse årets leverantör och årets franchisetagare. Vinnare i respektive kategori blev Advansor respektive Dahlmans Kylteknik. Juryn för den förstnämnda kategorin utgörs av franchisetagarna själva och för den andra kategorin av franchisetagarna tillsammans med leverantörerna.

Motivering för Årets Leverantör: ”Tesab-kedjan värderar leverantörerna utifrån ett antal olika kategorier som bland annat handlar om relation, förtroende, utveckling och långvarigt samarbete. Advansor fick högst poäng i dessa kategorier. Advansor AB står för en god och långvarig relation med utveckling och kunden i fokus, tillförlitlighet i offerter, priser och leveranser. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Advansor att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker TESAB-kedjans förtroende.

Motivering för Årets ”Franchisetagare: Dahlmans Kylteknik AB har tillfört hela Tesab-kedjan möjlighet till utveckling genom ett generöst kompetensutbyte, utbildning och rådgivning samt delat med sig av sina yrkesmässiga erfarenheter. Tack vare Dahlmans Kyltekniks förmåga att ligga i framkant när det gäller nya innovationer, sin framåtanda och öppenhet har de också hjälpt till att skapa nya möjligheter för att hela TESAB-kedjan att växa och bli ännu starkare. Samtliga franchisetagare samt leverantörer har genom att svara på ett antal frågor påvisat att Dahlmans Kylteknik ligger i toppskiktet när de gäller förtroende, entreprenöranda, leveransprecision och förmågan att odla goda kund- och leverantörsrelationer.”

På bilden: Conny Andersson, Advansor, samt Robert Dahlman, Dahlmans Kylteknik. (Foto: Jörgen Rosendahl)

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se