Technopolis fortsätter samarbetet med Caverion

Publicerad: 20 Jan 2023
Technopolis fortsätter att förlita sig på Caverion som sin partner för tekniskt underhåll i Sverige och Norge. Partnerskapet, som etablerades 2018, kommer även i fortsättningen att fokusera på energibesparingar.

På Technopolis Fornebu campus Oslo i Norge har exempelvis Caverions nya fastighetsautomationssystem bidragit till att uppnå årliga energibesparingar på 20 procent.

- Under den nuvarande energikrisen och även innan dess har vi tillsammans lyckats optimera energieffektiviteten på campus och uppnått betydande årliga besparingar i energiförbrukningen. Även nöjdheten hos våra Technopolis-kunder har utvecklats i positiv riktning, vilket är en viktig framgångsindikator för oss, säger Ismo Myllymäki, chef för Group Property Management, Technopolis.

Caverions heltäckande serviceavtal omfattar tjänster för site management, tekniskt underhåll, energihantering och fjärrövervakning. Dessutom fungerar Caverion som en viktig partner i projekt som rör smart teknik. Det fastighetsautomationssystem, som installerades på Technopolis campus i Gårda, Göteborg, 2022 och på Fornebu campus i Oslo 2021, är exempel på utvecklingen av partnerskapet.

- Våra enhetliga verksamhetsmodeller på alla platser och vårt arbete som en del av Technopolis organisation säkerställer en effektiv och högkvalitativ tjänsteleverans. Vi fortsätter att dela gemensamma, höga mål för energieffektivitet, hållbarhet och slutanvändarupplevelse, säger Daniel Tabermann, Head of International Sales & Key Accounts, Caverion.

Technopolis tillhandahåller flexibla och effektiva kontorsutrymmen, coworking-utrymmen och relaterade tjänster. 1 500 företag har för närvarande verksamhet i Technopolis arbetsutrymmen.

Annons
6 Feb, 2023
AHR Expo
Atlanta, USA
23 Feb, 2023
Natural Refrigerants
Bukarest, Rumänien
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
13 Mar, 2023
ISH
Frankfurt am Main, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se