Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Svenska Kyl & Värmepumpdagen lockade storpublik

Publicerad: 6 Okt 2014
Den 3 oktober arrangerades Svenska Kyl & Värmepumpdagen, branschens stora mötesplats. Platsen i år var Biopalatset Sergel i Stockholm och hit kom cirka 200 personer för att ta del av aktiviteterna.

Seminarieprogrammet hade tagits fram för att passa en bred publik och dessutom delats upp i två parallella spår för att släppa fram så många ämnen som möjligt. Under dagen diskuterades saker so t ex nya köldmedier, hur ”molnet” kan påverka våra system, hur man bäst minskar energiförbrukningen i livsmedelsbutiker, status för den nya f-gasförordningen samt hur geoenergisystem kan skilja sig åt när man jämför USA och Sverige.

Utöver seminarierna fanns även möjlighet att träffa leverantörer och mingla med kollegor i den utställning som fanns i anslutning till seminarielokalerna.

Dagen rundades sedan av med en festmiddag på Scandic Sergel Plaza, där det bjöds på mat, dryck och underhållning. På det hela taget en väldigt lyckad tillställning som än en gång understryker vikten av att branschen har en egen mötesplats. Preliminärt datum för Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2015 är 16 oktober.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • knapp
  • Kylma
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se