Skiab presenterar ny generation vätskekylaggregat från Clivet

Publicerad: 5 Dec 2014
Skiab, Svensk Kylimport AB presenterar den nya generationen luftkylda vätskekylaggregat, WSAT-XIN, med inverteknik från Clivet. Denna aggregatserie beskrivs som en energieffektiv plug’n play klimatlösning för kyla och/eller värme med höga krav på driftsäkerhet.

WSAT-XIN finns i effektområdet 5-90 kW med integrerad frekvensstyrd köldbärarpump/ar som erbjuder möjlighet till ett variabelt systemflöde. Inverterteknik och frekvensstyrda pumpar betyder en jämnare reglering och enligt Skiab behövs ingen köldbärartank i de flesta förekommande system. WSAT-XIN har också en nyutvecklad plattvärmeväxlare optimerad för drift vid dellast.

WSAT-XIN har EC-fläktar och kan kompletteras med AXitop diffusor, en krage som skapar en bättre  luftfördelning. Den aerodynamiska utformningen omvandlar rörelseenergi till statiskt tryck vilket reducerar ljudtrycket med 3 dB(A) samt minskar energiåtgången till fläktarna med 3 procent.

En kompakt design av aggregatet ska också bidra till ökad flexibilitet med möjlighet att sammankoppla flera enheter i kaskad på begränsade ytor. Styrningen gör det möjligt att sammankoppla upp till sju aggregat och kontrollerar automatisk drift med maximal effektivitet.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se