PostNord och Caverion ingår långsiktigt avtal gällande Facility Management i Norden

Publicerad: 4 Jun 2021
PostNord har tillsammans med Caverion förlängt avtalet som gäller Facility Management. Caverion ansvarar för tekniska fastighetstjänster samt kundtjänst för mer än 100 platser i Danmark, Sverige och Finland.

- Vi har haft en tillfällig överenskommelse och en bra övergång under tiden och vi är glada att nu ingå ett långsiktigt partnerskap. Caverion SmartView ger oss redan idag realtidsinformation om status i våra fastigheter vilket ökar transparensen. I Sverige kommer Caverion även att förse oss med ytterligare moderniserings- och installationstjänster som ett resultat av en just avslutad upphandling, säger Christian Göttsche, Head of PostNord Facility Management.

- Att få stötta PostNord i den tillfälliga fasen har varit ett nöje och vi hoppas att vi strategiskt kan utveckla vårt partnerskap ytterligare, också när det gäller hållbarhet. Caverions mål är att stötta PostNords kärnverksamhet på lång sikt och säkerställa konkreta resultat såsom energi- och kostnadsoptimering tillsammans med hög kundnöjdhet, säger Thomas Hietto, Deputy CEO och Head of Caverions Business Unit Services.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Bravida
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • knapp
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se