Panasonic uppdaterar storsäljare med ny färg

Publicerad: 24 Okt 2022
Den populära modellen luft-luftvärmepumpen HZ Flagship lanseras under hösten i grafitgrått, som ett alternativ till den klassiska vita designen.

HZ Flagship beskrivs under många år ha varit en favorit bland Panasonics kunder, särskilt de med större hus eller stugor. Toppmodellen har en värmekapacitet på 3,6 kW vid -25 grader samt energiklass A+++.  Samtidigt har färg och design de senaste åren spelat en allt större roll för den som ska välja värmepumpsmodell enligt Panasonic. Därför lanserar man nu nya HZ Flagship Graphite Grey, som beskrivs ha designats med inspiration av den nordiska inredningsstilen för att smälta in i de flesta miljöer och stilar. För den som föredrar den klassiska vita färgen är det fortsatt HZ Flagship White som gäller.

För en bättre luftkvalitet inomhus levereras också Flagship med inbyggd nanoeX som uppges bidra till en renare inomhusmiljö genom att kunna minska lukt, mögel, pollen och inte minst vissa bakterier och virus.

- Särskilt de som besväras av pollen och allergener uppskattar denna möjlighet i sin vardag. Funktionen nanoeX är inbyggd i värmepumpen och kan användas vid flera driftlägen, så som värme, kyla eller endast fläkt, säger Tomas Mellbom, produktchef kommersiella system på Panasonic Heating & Cooling Solutions Sverige.

HZ Flagship har inbyggd WiFi-styrning, vilket ska göra det enkelt att koppla den till din telefon med Panasonic Comfort Cloud-appen. Om du använder Google Home eller Alexa kan värmepumpen även anslutas till dessa system så att du kan ändra inställningarna via röststyrning. I appen har du full kontroll över temperatur och energiförbrukning. Om värmepumpen är installerad i fritidshuset kan den hålla en lägre temperatur för underhållsvärme som förhindrar frost och du kan enkelt höja värmen via din mobil innan du kommer fram för en behaglig temperatur vid ankomsten.

Annons
30 Nov, 2022
53rd International HVAC&R Congress and Exhibition
Belgrad, Serbien
1 Dec, 2022
CIAAR
Shanghai, Kina
8 Dec, 2022
REFCOLD India
Ahmedabad, Indien
6 Feb, 2023
AHR Expo
Atlanta, USA
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se