Panasonic lanserar PACi Elite Series 4 luftkonditionering

Publicerad: 2 Maj 2023
Panasonic Heating & Cooling Solutions introducerar nu sin nya PACi NX Elite Series 4, som finns i kapaciteterna 7,1 - 14 kW. Denna senaste serie påstås erbjuda en idealisk lösning för kommersiell uppvärmning och kylning med fokus på dekarbonisering, samtidigt som den uppges bibehålla en effektiv prestanda för luftkonditionering.

Den nya generationen PACi NX har fått ett nydesignat, kompakt chassi med endast en fläkt men uppges ändå uppnå samma säsongsprestanda som en modell med två fläktar genom att optimera tre lager värmeväxlare i ett mindre hölje. Den mindre och lätta re konstruktionen ska göra att utomhusenheterna passar i alla utrymmen, även om installationsområdet är begränsat. Dessutom ska den ökade rörledningslängden på upp till 100 meter ge en större designflexibilitet för olika byggnadstyper och -storlekar.

PACi NX Elite Series 4:s driftsområde har utökats med ett intervall som täcker upp till 52 °C i kylningsläge och ner till -20 °C för uppvärmning. Enheterna sägs också erbjuda en tyst drift ner till minst 48 dB(A). Upp till fyra inomhusenheter kan anslutas till samma PACi NX-utomhusenhet, varav många kan installeras som tvilling-, trippel- och dubbel-twin-system. Den senaste generationens serie har enligt Panasonic en säsongseffektivitet på upp till SEER 7,8 (A++) och SCOP 4,9 (A++).1 Det är möjligt att styra enheterna genom dess trådbundna Conex-kontrollenhet samt via Wi-Fi och Bluetooth, med anslutning till Panasonics H&C Control App, H&C Diagnostic App och Comfort Cloud App. Enheterna är också kompatibla med Panasonic AC Smart Cloud och AC Service Cloud.

Annons
15 Feb, 2024
Acrex India
New Delhi, Indien
26 Feb, 2024
HVAC R Saudi
Riyadh, Saudiarabien
27 Feb, 2024
Warsaw HVAC Expo
Warsawa, Polen
12 Mar, 2024
MCE Mostra Convegno
Milano, Italien
Visa fler händelser
Din ort
AQS
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se