Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Nya SmartProbes och ny app från Testo

Publicerad: 4 Jun 2021
Inför femårsdagen för den populära SmartProbes-serien släpper Testo två nya trådlösa mätare för temperatur och vakuum samt en ny multifunktionell app.

– Precis som övriga sju SmartProbes-mätare är de båda nytillskotten gedigna proffsinstrument med högsta mätnoggrannhet. Ventilations-, kyl- och fastighetstekniker kan använda dem för alla typer av mätningar och snabbt se resultaten i den nya appen, berättar Pelle Pedersen, produktansvarig på Nordtec, huvudleverantör för Testo i Sverige. 

Nu utökas alltså SmartProbes-familjen med två nya medlemmar. Med sina olika givare ska trådlös temperaturmätning bli ännu bättre och enklare med testo 915i. De robusta givarna uppges säkerställa snabb mätning i olika applikationer och temperaturförändringar identifieras med grafisk förloppsvisning. Den andra nyheten, testo 552i, ska möjliggöra snabb och exakt mätning av vakuum. Mätaren är både tråd- och slanglös. Dessutom kan man via Bluetooth enkelt och säkert ansluta den till en mobil eller surfplatta – upp till 100 meter från mätplatsen. 

Med den nya testo Smart-appen kan du sedan enkelt överblicka alla mätvärden i mobil eller surfplattan. Vill du ansluta flera SmartProbes-enheter samtidigt är det också möjligt. testo Smart-appens mätmenyer och specialfunktioner beskrivs förvandla mobilen till ett mätdatacenter på ett ögonblick.  

– Att sköta dialogen med kunderna har heller aldrig varit enklare. Du kan skapa och mejla mätrapporter med appen. Dessutom går det att använda den med många andra mätinstrument från Testo, som till exempel den nya generationen av digitala manometerställ, avslutar Pelle Pedersen. 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se