Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Nya digitala manometerställ från Testo

Publicerad: 12 Mar 2021
De nya digitala manometerställen beskrivs vara enkla att använda och erbjuda snabba mätningar. De har en stor grafikdisplay och kan användas tillsammans med din smartphone. Samtidigt uppges de vara kompakta, helt digitala, robusta och har skyddsklass IP 54.

Manometerställen beskrivs dessutom ha många funktioner som ska göra det dagliga arbetet på kylaggregat och värmepumpar ännu enklare. De nya digitala manometerställen går också att köpa i färdiga,mätset för att man omedelbart ska kunna ta sig an alla mätuppgifter.

testo 550s och testo 557s – digitala manometerställ med Bluetooth och 2-vägs eller 4-vägs ventilblock
De digitala manometerställen testo 550s och testo 557s har en stor grafikdisplay ger tydligare visning och analys av alla mätvärden, som sedan kan överföras trådlöst till testo Smart-appen. Färdiga mätmenyer guidar användaren  i arbetet och möjliggör automatisk registrering av viktiga parametrar. Bluetooth-givare kan anslutas trådlöst och automatiskt till instrumentet med en räckvidd på upp till 150 m, vilket ska göra arbetet bekvämare.

testo 550i – App-styrt digitalt manometerställ med Bluetooth och 2-vägs ventilblock
testo 550i uppges av testo vara det minsta helt digitala manometerstället på marknaden, som helt kan styras med en smartphone eller surfplatta. Manometerstället beskrivs ha ett robust instrumenthus med skyddsklass IP54. Den kommunicerar trådlöst och automatiskt via Bluetooth 5.0 med de trådlösa testo SmartProbes-givarna för temperatur, tryck och luftfuktighet och beräknar automatiskt parametrar i testo Smart-appen. 

testo 552i – App-styrd trådlös vakuumgivare
Vakuum mäts trådlöst och slanglöst, via en enda anslutning, utan förlust av köldmedium. Mätvärdena visas på displayen på det digitala manometerstället eller i testo Smart-appen. Givaren kommunicerar via Bluetooth med testo Smart-appen, som har stöd för många intelligenta funktioner (t.ex. grafisk presentation av vakuum-värden). Ett robust, ergonomiskt instrumenthus och beprövad mätteknik gör vakuumgivaren till en kompakt och pålitlig följeslagare.

testo Smart-appen
Allt-i-ett: testo Smart-appen kompletterar de nya digitala manometerställen och andra Bluetooth-kompatibla mätinstrument från Testo . Mätning och dokumentering kan göras mobilt med appen. Intuitiva menyer ska guida användaren steg för steg genom konfigurationen och mätningen. Mätdata visas på grafiskt sätt för att snabbt kunna utvärderas. Med  ett klick kan rapporter skapas direkt på mätplatsen och skickas som PDF- eller CSV-filer via e-post. Appen kan laddas ned utan kostnad.

Annons
9 Jun, 2021
Frigair Expo
Johannesburg, Sydafrika
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Panasonic
  • Kylma
  • knapp
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Bravida
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se