Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Ny WLAN-adapter till Panasonics kommersiella sortiment

Publicerad: 21 Mar 2019
Nu lanserar Panasonic en ny WLAN-adapter till sitt kommersiella sortiment. Den nya adaptern kan ansluta upp till 200 enheter till Panasonic Comfort Cloud-app, viket gör det möjligt för användaren att övervaka och kontrollera kommersiella enheter, oavsett var i världen man befinner sig.

Den väggmonterade WLAN-adaptern kan anslutas till så många som åtta inomhusenheter, vilket gör det möjligt att ställa in veckoprogram och kontrollera avstängning och startfunktioner. Via appen kan man dessutom förprogrammera och anpassa inomhusklimatet när som helst, vilket ger lägre energikostnader och ett mer effektivt PACi-system.

För att underlätta hantering av större byggnader eller för många lokaler kan flera användare styra upp till 200 av de flesta inomhusenheterna i PACi- eller ECOi-systemen (max 20 enheter per plats, på 10 olika platser). Via Comfort Cloud-appen kan olika znvändare vara anslutna och ges möjlighet att hantera och anpassa temperaturen på olika platser efter behov och önskemål. Funktioner som start/stopp, fläkthastighet och luftflödesriktning kan enkelt hanteras genom en smartphone-anslutning.

För de flesta PACi-modellerna kan Comfort Cloud-appen även användas för att se strömförbrukningsstatistik, direkt via WLAN-adaptern, vilket ger bättre möjligheter att kontrollera och sänka elkostnaderna. Appen har även ett varningssystem som varnar användaren med felkoder så fort ett underhållsproblem uppstår.

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se