Ny VD på Rittal Scandinavian

Publicerad: 1 Okt 2015
Efter 4 år som vd lämnar Håkan Nordkvist Rittal Scandinavian AB.Ny VD blir från och med den 1 oktober Ole Sverre Spigseth. Ole Sverre Spigseth kommer närmast från Kardex Remster.

Hos Kardex Remster har han som Regional Director North East Europe ansvarat för utveckling och försäljning av storage solutions och avancerade automationslösningar för lager och industrier inom nordöstra Europa. Han har lång erfarenhet från automationsbranschen och att arbeta på en skandinavisk och internationell marknad.

Kraven från industrin blir allt större. Inte minst när det gäller tillgängligheten av data för att effektivisera projekt från design till produktion och leverans. Allt större krav ställs på leverantörer för att säkerställa detta. För många företag utgör detta en stor potential till effektivisering och bibehållen eller ökad konkurrenskraft.

– Inom vårt kompetensområde jobbar vi målmedvetet för att inte bara leverera en produkt utan en kombination av produkter, kompetens och data för att stödja och göra det möjligt för våra kunder att effektivisera sitt arbete.Genom vårt nätverk inom Friedhelm Loh Group kan vi också hjälpa våra kunder med allt från design, med Eplans mjukvaror för engineering, Rittals systemplattform för inkapslingsteknik till produktionsmaskiner från Kiesling, förklarar Ole Sverre Spigseth.

Ole Sverre Spigseth lyfter även några andra viktiga områden med stor fokus:

– Vår satsning på att utveckla vår skandinaviska organisation fortsätter och ger våra kunder möjligheten att både ta del av vår spetskompetens inom en rad olika branscher och produktutveckling där ett exempel är ”Blue e+” som är ett kylaggregat som sätter en helt ny standard på marknaden. Vi ser också att vår internationella satsning på koncept för att standardisera och industrialisera IT-infrastrukturen har fått stort genomslag i skandinavien, vilket vi räknar med bara kommer att öka.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se