Ny säljare till Mitsubishi Electric

Publicerad: 15 Okt 2021
Nu förstärker Mitsubishi Electric säljteamet i Stockholm och Mälardalen med Stefan Sjöström som börjar som Sales Engineer på huvudkontoret i Sollentuna.

Stefan är utbildad kyltekniker och hans karriär har kretsat kring ventilation, kylmaskiner, värmepumpar, driftsättning och felsökning samt säljsupport på fält. Närmast kommer han från Swegon, men han har tidigare bland annat arbetat på IVT Center med bergvärme, luft-vattenvärmepumpar och mycket mer. Till nya tjänsten tar Stefan med sig en bred erfarenhet och ett tekniskt kunnande.

– Det roligaste ska bli själva säljet, att få komma ut och träffa kunder och att kunna ge support till återförsäljare och installatörer, säger Stefan.

Främst kommer Stefan att arbeta med produkter för konsumentsidan, men han har lång erfarenhet av kommersiella produkter och system också. Hur kom det sig då att det blev just Mitsubishi Electric som Stefan sökte jobb hos?

– I grund och botten var det själva varumärket som lockade. Det är etablerat, välrenommerat och Mitsubishi Electrics maskiner är av hög kvalitet med bra driftsäkerhet. Jag har jobbat med deras produkter tidigare, bland annat inom ventilation, så jag är rätt bekant med märket. Det känns bra att kunna tekniken nu när jag börjar som säljare.

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se