Ny försäljningschef hos Thermotech

Publicerad: 17 Aug 2022
Thermotechs försäljningschef Thomas Gustafsson har efter drygt 5 givande år inom företaget valt att gå vidare med nya utmaningar. Ny försäljningschef fr o m den 15 augusti är nuvarande regionchef på Thermotech Center i Malmö, Andreas Sant.

Thermotech har haft en stark tillväxt de senaste åren och hade 2021 en omsättning på 252 MSEK. Thomas Gustafsson beskrivs i rollen som försäljningschef ha varit en viktig kugge i maskineriet.

- Det har varit en fantastisk tid och ett privilegium att få leda och utveckla verksamheten.  Personalen är företagets största tillgång och tillsammans har vi tagit Thermotech till en ledande position inom vårt gebit och skapat förutsättningar för att bolaget ska kunna utvecklas och växa vidare. Nu väntar nya utmaningar i en annan bransch, berättar Thomas Gustafsson.

Den nytillträdda försäljningschefen Andreas Sant har en lång erfarenhet och kunskap från branschen med 24 år hos LK Systems i olika roller, från lagerarbete till regionchef. Andreas tycker att han tillträder i en intressant tid när branschen är i stark förändring och där Thermotechs affärsmodell med direktförsäljning passar väl in. Han ser med optimism på företagets framtida försäljning med en stark produktportfölj som bland annat innehåller företagets flexibla Prefab.

- Den nya rollen känns både spännande och utmanande. Jag upplever en stor öppenhet och tillit i företaget och ser fram emot att få lära känna alla kollegorna ännu bättre. Jag ser också fram emot att vårda och ytterligare utveckla företagsandan med fokus på att visa omtanke och förenkla kundens vardag, säger Andreas Sant.

Sedan 1 mars 2022 ingår Thermotech i det finska börsbolaget Purmo Group.

På bild: Andreas Sant, Försäljningschef Thermotech Scandinavia AB
Foto: Thermotech Scandinavia AB

Annons
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
17 Nov, 2022
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Stockholm, Sverige
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Dahl knapp 2022-09

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se