Ny Deputy General Manager hos Mitsubishi Electric

Publicerad: 10 Okt 2018
Mitsubishi Electric Sverige tillsätter Håkan Dellrud som Deputy General Manager för affärsområdet Klimatprodukter.

Mitsubishi Electric Sverige fortsätter expandera inom området för klimatprodukter. I takt med detta har man också valt att utöka personalstyrkan med en Deputy General Manager för att leda affärsområdet Klimatprodukter.

Håkan Dellrud har lång erfarenhet av Mitsubishi Electric, då han arbetat på Mitsubishi Electric Sverige i drygt 13 år och innehaft många olika positioner. Senast som Business Unit Manager för Export, där han har utvecklat verksamheten i Finland, Danmark och Baltikum.

- Mitsubishi Electric har idag ett starkt varumärke över hela sitt affärsområde, detta ska vi fortsätta bygga med olika marknadsföringsaktiviteter för konsumentprodukterna och successivt ytterligare förstärka organisationen inom Commercial sales.

Håkan har även bra kännedom om branschen och kommer historiskt från installationsledet där han mellan 1995-2005 jobbade med både försäljning, projektering och projektledning av olika typer av entreprenader inom HVAC.

- Mitsubishi Electric utvecklar kontinuerligt produkter för Skandinaviska marknaden och jag ser mycket positivt på framtiden med många spännande produkter för vår marknad, närmast nu kommer vi introducera ett kylaggregat för data/telekom där vi har tagit fram ett aggregat för att klara våra tuffa/kalla vintrar med en lägsta drift på -25oC omgivande temperatur. Vi kommer också under nästa år introducera en bergvärmepump för Skandinaviska marknaden för att förstärka produktsortimentet inom konsumetprodukter och light Commercial.

Håkan säger också att då konkurrensen tilltar så ser han det som en viktig punkt att jobba med andra värden också för att blir en bra helhetsleverantör, såsom med att ha en fortsatt hög kvalité på både produkter, verktyg och tjänster man tillhandahåller.

På bilden: Deputy General Manager, Håkan Dellrud
Bildkälla: Mitsubishi Electric

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se