Nu ska Året kyl- och värmepumpsföretag utses

Publicerad: 8 Maj 2024
Svenska Kyl & Värmepumpföreningen har sjösatt en tävling som ska sätta fokus på alla de bra initiativ och tekniska framsteg som tas av företag i branschen. Tävlingen har getts namnet ”Årets kyl- och värmepumpsföretag” och priset kommer att delas ut i samband med KVP-dagens branschfest på Nalen den 7 november.

I samband med KVP-dagens branschfest den 7 november kommer priset för Årets kyl- och värmepumpsföretag att delas ut för allra första gången. Syftet med tävlingen är att synliggöra och sätta fokus på alla de initiativ, lösningar och koncept som utvecklats inom branschen - till nytta för både miljö och klimat.

- I branschen görs mycket som är bra och det kommer fram innovativa lösningar som vi menar bidrar till ett bättre klimat. Därför tycker vi att det är viktigt att företagen bakom initiativen får lite extra synlighet och genom detta även kan inspirera andra, säger Anders Mårtensson, vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Med priset “Årets kyl- och värmepumpsföretag” vill branschorganisationen helt enkelt uppmärksamma företag som har bidragit med positiv uppmärksamhet inom teknik, hållbarhet eller energieffektivitet. Initiativ som främjar branschens utveckling och belyser det miljöansvar som tas inom den.

- Det kan så klart vara en produkt eller en tjänst, men vi vill inte begränsa oss. Det kan lika gärna handla om nya koncept, utbildningsinsatser eller genomförda projekt. Centralt för bidragen som skickas in ska vara att de på ett eller annat sätt bidragit till en stärkt energismarthet, minskad miljöpåverkan och/eller ökad klimatnytta. Vi tycker att alla saker är värda att uppmärksamma, stora som små.

Priset kan sökas av alla som är verksamma inom kyl- och värmepumpsbranschen och tävlingen är redan nu öppen för anmälan. Mer om hur du anmäler dig och vilka underlag som behövs skickas med ansökan hittar du på kvpdagen.se

- Ta chansen nu att bli Årets kyl- och värmepumpsföretag, säger Anders avslutningsvis. Var inte blyga eller allt för ödmjuka utan skicka in ett bidrag till tävlingen, det finns inget att förlora utan bara allt att vinna. Vi vet att det finns en massa bra saker som gjorts och som förtjänar att uppmärksammas.

Annons
21 Maj, 2024
Meda Clima
Lagos, Nigeria
28 Maj, 2024
ARBS 2024
Syndey, Australien
29 Maj, 2024
14th IIR Conference on Phase-Change Materials and Slurries for Refrigeration and Air Conditioning
Paris, Frankrike
10 Jun, 2024
ATMOsphere America Summit 2024
Washington DC, USA
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Svalinn_2024
  • Kylma
  • Ahlsell
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se