Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Norrköpingsföretag får i uppdrag att renovera kylkompressorer vid Cern

Publicerad: 3 Maj 2019
Kompressorteknik AB i Norrköping har efter kvalificering vunnit ett femårigt kontrakt med Cern i Schweiz för totalrenovering och service av anläggningens kylkompressorer med helium som köldmedium.

Kompressorteknik AB i Norrköping har efter kvalificering vunnit ett femårigt kontrakt med Cern i Schweiz för totalrenovering och service av anläggningens kylkompressorer med helium som köldmedium. Cern arbetar med kylanläggningar för att nå ner till -271 grader Celsius i sin partikelaccelerator, vilket ställer stora krav på teknologi och en väl fungerande driftsäker utrustning.

- Detta är ett erkännande av vårt långsiktiga arbete med att vara världsledande på komplicerad renovering och service av kylkompressorer säger Christer Öhrskog & Peter Wassberg, ägare av Kompressorteknik AB.

Kompressorteknik AB jobbar med industri- och marinkunder runt om i världen och har ett gott och internationellt rykte för sin kompetens av komplicerad maskinrenovering samt service och reservdelar till världsledande fabrikat av kylkompressorer. 

Bild: Cern sett ovanifrån.
Källa: Cern
Fotograf: Maximilien Brice

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • knapp
  • Ahlsell
  • Ny annons

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se