Norpe byter namn till Viessmann

Publicerad: 1 Sep 2016
Den 1 september 2016 byter Norpe AB företagsnamn till Viessmann Refrigeration Systems AB. Norpe Group har sedan tidigare varit en del av Viessmann Group och går nu in under samma varumärke. I samband med namnbytet flyttar företaget in i nya större lokaler och rekryterar nya medarbetare.

Norpe Group har sedan september 2013 varit en del av Viessmann Group där kommersiell kylutrustning blivit ett av de viktigaste områdena för tillväxt. 

- Vi byter nu företagsnamn från Norpe till Viessmann Refrigeration Systems AB och går in i en ny och spännande fas. Norpes långa och väletablerade ställning på den Nordiska marknaden utgör en solid grund där vi nu kan kombinera expertis inom bland annat värme, kyla och klimatreglering under ett och samma starka varumärke, säger Thomas Magnusson, VD Viessmann Refrigeration Systems AB i Sverige. 

Att Norpe byter namn till Viessmann kommer att synas både på produkter och i all marknadskommunikation framöver. I samband med namnbytet flyttar företaget in i nya större lokaler i närheten av de gamla i Kista, Stockholm. Samtidigt rekryteras också nya medarbetare, däribland säljaren Jesper Nord som närmast kommer från Huurre. 

- Det händer mycket hos oss nu och namnbytet utgör ett naturligt nästa steg sedan Viessmann förvärvade Norpe. Vi flyttar in i nya lokaler och välkomnar nya medarbetare samtidigt som vi fortsätter jobba med vår tillväxtplan för att fortsatt leverera helhetslösningar inom kyla och värme till befintliga och nya kunder, fortsätter Thomas Magnusson. 

Annons
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se