Nordic Climate Group förvärvar KlimatReglering

Publicerad: 1 Jun 2022
Nordic Climate Group förstärker sin position i Skånesregionen genom förvärvet av KlimatReglering med dotterbolaget TR Kyl.

- Vi är väldigt glada och positiva inför samarbetet med Nordic Climate Group. Det är både rätt väg och rätt i tiden för KlimatReglering. Med detta samarbete kommer vi ha större möjligheter att ge våra befintliga kunder samt nya kunder ett bredare och starkare utbud inom kyla, värme och ventilation. Konceptet med NCG Academy känns även väldigt rätt för våra tekniker, på så sätt säkerställer vi att vi alltid har rätt kompetens för den senaste tekniken, säger Peter Nilsson, VD KlimatReglering.

KlimatReglering utför kyl- och ventilationsentreprenader i hela Skåne med energioptimering i fokus. Företaget bildades 1991 och har idag 23 anställda. KlimatReglering är belägna i Malmö och verkar inom hela Skåneregionen. Även dotterbolaget TR Kyl förvärvas.

- Vi välkomnar KlimatReglering med deras breda expertis och erfarenhet som kompletterar gruppen och Skåneregionen väl. Genom förvärvet fortsätter vi enligt vår strategi och vi ser redan synergieffekter tillsammans med våra andra bolag, säger Mats Åström, Tf VD Nordic Climate Group.

Annons
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi Ny annons AQS
  • AQS Produkter
  • Kylma
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se