Nordic Climate Group förvärvar El & Kylservice AB

Publicerad: 5 Maj 2022
Nordic Climate Group har förstärkt sin position i Stockholmsregionen genom förvärvet av El & Kylservice.

- Vi känner oss väldigt förväntansfulla och positiva inför detta samarbete med Nordic Climate Group. Med detta samarbete kommer vi ha större möjligheter att kunna ge våra befintliga kunder samt nya kunder en bredare och starkare utbud inom el, kyla och värme. Vi ser att vi har möjligheten att växa och hantera större projekt genom anslutning till Nordic Climate Group, säger Patrick Nilsson, VD El & Kylservice.

El & Kylservice utför traditionella elinstallationer i allt från industrier till villor samt installation av avancerad maskin- och fastighetsautomation. Företaget bildades 1981 och har idag 15 anställda. El & Kylservice är belägna i Riala och verkar inom hela Mälardalen och StorStockholmsområdet.

- Vi är mycket glada att El & Kylservice med sin breda expertis och erfarenhet valt att ansluta sig till Nordic Climate Group. Förvärvet av El & Kylservice utökar vår geografiska position i Stockholm, med styrka i både norr som söder. El & Kylservice är ett väletablerat företag med stark lokal förankring som delar vår vision och våra värderingar. Genom att skapa dessa värden kommer vi växa lönsamt i regionen, säger Mats Åström Tf VD Nordic Climate Group.

Foto: NCG

 

Annons
1 Jun, 2022
Frigair
Johannesburg, Sydafrika
28 Jun, 2022
MCE Mostra Convegno Expocomfort
Milano, Italien
5 Jul, 2022
Mega Clima
Lagos, Nigeria
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se