Nibe Energy Systems lanserar nytt varumärkeslöfte på Hem & Villa-mässan

Publicerad: 12 Okt 2017
Mässan Hem, villa och bostadsrätt är Nordens största boendemässa med produkter för hela hemmet. För tolfte året medverkar Nibe Energy Systems på mässan, i år bjuder man på premiär för sitt nya varumärkeslöfte - “It´s in our nature”.

Torsdag den 12e oktober slås portarna upp för mässan som är en mötesplats för konsumenter som ska renovera, bygga om eller bygga nytt. Besökarna bjuds på rådgivning, kunskap och inspiration och mässan arrangeras som tidigare på Stockholmsmässan, Älvsjö.

Nibe Energy Systems dukar upp ett brett sortiment av produkter inom uppvärmning och kylning, varmvatten och ventilation. Utöver sitt befintliga produktsortiment presenteras nyheter inom varvtalsstyrda värmepumpar, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar.

- Som en ledande aktör inom värmepumpar och inomhusklimat är kvalitet och effektivitet en ledstjärna för Nibe Energy Systems. Vi är stolta över att presentera innovativa framsteg inom uppvärmning såväl som ett tydligt budskap. Energieffektivitet, innovation och användarvänliga produkter ligger i vår natur. Vi är stolta över att möta marknaden med fantastiska produkter för en grönare värld och ett perfekt inomhusklimat, med minimala fossila utsläpp, säger Magnus Axelsson, marknadskommunikationschef Nibe Energy Systems.

Genom att använda smart och självlärande teknik för uppvärmning kan fastighetsägare minimera energiförbrukning utan att offra komfort. 

- "It´s in our nature” betyder att vi hyllar och värnar om naturens kraft. När vi utvecklar våra produkter gör vi det med övertygelsen att de maximalt ska ta tillvara på naturens energi, oavsett utomhusklimat. På Nibe Energy Systems förvandlar vi denna naturkraft till ett perfekt inomhusklimat. Alltid med minsta möjliga miljöpåverkan, säger Magnus Axelsson, marknadskommunikationschef, Nibe Energy Systems.

Annons
16 Aug, 2022
ARBS
Melbourne, Australien
21 Sep, 2022
Refrigeration & HVAC Indonesia
Jakarta, Indonesien
3 Okt, 2022
Interclima
Paris, Frankrike
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Ny annons Mitsubishi AQS
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se