Netatmo lanserar Smart AC Controller

Publicerad: 17 Maj 2023
Netatmo lanserar nu Smart AC Controller. Produkten beskrivs vara användbar både under årets kallaste och varmaste dagar och sägs erbjuda ett enkelt sätt att ansluta sin luftkonditionering eller värmepump för att sänka energikostnaderna.

I över tio år har Netatmo erbjudit smarta lösningar för att värma eller kyla hemmet. Nu utökar den franska smarta hem-experten sitt sortiment med Netatmo Smart AC Controller. Den beskrivs vara ergonomiskt utformad, enkel att installera och ska göra det möjligt för användare att när som helst ta kontroll över en luftkonditionering eller luft-luftvärmepump för att kunna styra över hemmets energiförbrukning och komfort.

Genom en unik kopplingsanordning sägs Netatmo Smart AC Controller vara kompatibel med alla luftkonditioneringsapparater och luft-luftvärmepumpar som är utrustade med en infraröd fjärrkontroll med inställningar som syns på skärmen.

Smart AC Controller uppges göra det möjligt att ställa in ett kyl- eller uppvärmningsschema på några minuter enligt användarens vanor. Användaren kan även justera temperaturen och inställningarna från sin smartphone med hjälp av appen Home+Control. Om en familjemedlem till exempel återvänder tidigare än väntat kan luftkonditioneringen eller uppvärmningen startas på distans precis innan de kommer hem.

Den uppges även vara kompatibel med olika röstassistenter och anslutna ekosystem, till exempel Google Home, Alexa och Apple Home.

För att hantera energiförbrukningen ännu bättre har enheterna också en integrerad "Eco-Assist"-geolokaliseringsfunktion. Den stänger av apparaterna när användaren lämnar hemmet och sätter på dem igen när användaren återvänder.

Annons
Din ort
Svalinn_2024 AQS
  • Kylma
  • AQS Produkter
  • Ahlsell

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se