Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Möt våra sponsorer till KVP-dagen: Bravida Cooling

Publicerad: 3 Nov 2021
Den 18 november äger Svenska Kyl & Värmepumpdagen rum på www.kvpdagen.se Som uppladdning inför denna digitala mässa och konferens passar vi på att presentera några av de sponsorer du kommer att möta under dagen. Nu har turen kommit till Bravida Cooling att dela med sig om sina tankar kring dagen.

Bravida Cooling är specialister inom alla kylområden med organisation över hela Sverige. Bravida Cooling är en del av Bravida-koncernen, en ledande totalleverantör av service- och installationstjänster i Norden med mer än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och avbrottsfri kraft. Bravida finns representerade via 300 avdelningar på orter runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har pratat lite med Marie Agelii, marknadschef hos Bravida Cooling, om varför de valt att sponsra eventet den 18 november:

Ni har valt att gå in som sponsor till Kyl & Värmepumpdagen LIVE 2021, vad betyder dagen för er?
- Fullt fokus på möjligheterna inom kylteknik. Som stor aktör och marknadsledande inom bland annat kylteknik är det viktigt för oss att kunna påverka, nätverka och såklart influeras av branschen och dess aktörer.

Kompetensbehovet är fortsatt högt i branschen, hur jobbar ni för att attrahera och behålla talang inom er organisation?
- Vi jobbar med ständig förbättring och vill alltid vara en attraktiv arbetsgivare. Det här betyder att kontinuerligt bredda kompetensen hos våra medarbetare, erbjuda möjligheter och olika utvecklingsprogram. Likväl som delaktighet i mål och handlingsplaner, som några exempel.

Vilka trender kan ni i rollen som installatör skönja inom kyl- och värmepumpsbranschen på kort till medellång sikt?
- En stark tillväxtbransch med fokus på hållbara lösning så väl i val av produkter som leveranssätt. Ett starkt engagemang för en mycket god arbetsmiljö och för gröna städer.

Vad är en hållbar kyl- och värmepumpsbransch för dig?
- Hållbarhet för mig och mina kollegor omfattar bland annat aspekterna kring ekonomisk, socialt och ekologisk hållbarhet. Inom branschen behöver vi säkerställa att de ekonomiska modellerna och systemen för tillväxt inte står i vägen för den ekologiska och sociala hållbarheten. Vilket kan innebära att vi måste hitta nya affärsmodeller som självklart också är rättvisa, resurseffektiva och lämnar så lite negativa klimatavtryck som bara är möjligt.  Vi behöver ha fokus på alla områden, val av produkter och hur de tillverkas, val av leveranssätt som några exempel det kommer att vara många olika områden där vi behöver ställa om. Branschen har ett ansvar och vi ska såklart bidra till att uppnå våra gemensamma klimatmål.

Vad skulle du vilja säga till de som står i valet och kvalet hur de ska prioritera den 18 november?
- Delta, engagera dig, dela med dig av din kompetens och tankar. Den 18/11 blir en dag med variation och intressanta talare. Missa inte!

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • knapp
  • Ny annons
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se