Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Möt våra sponsorer till KVP-dagen: Arctic

Publicerad: 11 Nov 2020
Den 19 november äger Svenska Kyl & Värmepumpdagen rum på www.kvpdagen.se Som uppladdning inför denna digitala mässa och konferens passar vi på att presentera några av de sponsorer du kommer att möta under dagen. Först ut är Arctic

Arctic är idag en av de största försäkringsmäklarna i Sverige när det gäller gruppförsäkringar och branschspecifika tilläggsförsäkringar. Kärnverksamheten ligger i att tillhandahålla ekonomisk trygghet med hjälp av försäkringar för företag och deras kunder inom bland annat clean-tech, energi, elektronik och miljöområdet. Arctic har sedan flera år tillbaka även ett nära samarbete med Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, vars medlemmar kan dra nytta av flera smarta och prisvärda försäkringslösningar för sina företag. Vi har pratat lite med Markus Brunqvist hos Arctic om varför de valt att sponsra eventet den 19 november:

Ni har valt att gå in som guldsponsor till Kyl & Värmepumpdagen LIVE 2020, vad betyder dagen för er?
- För oss är detta andra året vi är med. Det gör vi för att möta och ha dialog med branschens aktörer och dela med oss av kunskap och framtidsutsikter.

Kompetensbehovet är fortsatt högt i branschen, hur jobbar ni för att attrahera och behålla talang inom er organisation?
- Vi sprider informationen om behovet i branschen i våra nätverk och hjälpa skolor i stöd för att få möjligheten att fortsätta sina utbildningar.

Kan ni som försäkringsförmedlare skönja några trender inom kyl- och värmepumpsbranschen på kort till medellång sikt?
- Trender är alltid svårt att säga i en bransch som står inför stora förändringar med köldmedier och teknik. Vi ser absolut vikten av att arbeta långsiktigt med kompetens och relationen mellan branschens parter.

Digitaliseringstrenden fortsätter och har delvis fått en skjuts av pandemin, hur påverkar detta ert sätt att arbeta nu och i planeringen inför framtiden?
- Pandemin har påverkat oss alla vare sig det är i arbetet eller i privatlivet. Påverkan hos oss är att fler arbetar hemifrån och skapa fler möjligheter att ta kontakt med oss och säkra kedjor så kunder ska få sina försäkringsbrev och få sina skadeutbetalningar.

Vad skulle du vilja säga till de som står i valet och kvalet hur de ska prioritera den 19 november?
- Självklart ska man vara med den 19 november och möjligheten att vara det har ju faktiskt blivit enklare i år. Att behålla kontakt och möten under denna pandemi anser jag är viktigt och om vi inte kan träffas fysiskt får vi får göra det på andra sätt, avslutar Markus Brunqvist, Arctic.

 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se