Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Morgan Magnusson har utnämnts till Project Manager Sweden hos Advansor

Publicerad: 1 Feb 2017
Morgan Magnusson har utnämnts till Project Manager Sweden. Morgan kommer ingå i det skandinaviska teamet med huvudinriktning på Sverige och segmentet supermarket. Även segmentet industri kommer att ingå i arbetet.

- Vi är väldigt glada att Morgan väljer Advansor och att vi nu lyckats förstärka med ytterligare resurser i Sverige. Efterfrågan ökar stadigt och det är såklart viktigt att vi lever upp till våra kunders önskemål om att fortsatt leverera med hög precision, säger Conny Andersson, Country manager Sweden.

Morgan som bor i Göteborg kommer närmast från Frigadon där han jobbat som marknadschef. Dessförinnan har han haft anställningar hos Emerson Climate Technologies som Sales manager Scandinavia, Refrico som VD och teknisk chef hos Willys. Eget företag och projektledare är också områden Morgan verkat inom. Med över 20 år i branschen och kunskaper om transkritiska CO2 aggregat har Morgan bred erfarenhet av området han möter hos Advansor. Sin kyltekniska bana startade Morgan hos IUC i Katrineholm men har också vidareutbildat sig hos IHM Business School. Morgan tillträder tjänsten under våren 2017. 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • AQS Produkter
  • Ahlsell
  • Kylma
  • Ny annons
  • knapp

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se