Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Mitsubishi Electric presenterar den nya luft/luftvärmepumpen Hero

Publicerad: 31 Aug 2017
Hero kommer med nya funktioner så som inbyggd Wifi, Nattläge där utomhusdelens ljudnivå sänks med hela 3db och det nya köldmediumet R32.

LN-Hero har även testats ned till -35 grader på oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. LN-Hero har precis som sin föregångare Mitsubishi Electrics Hyper Heating som ger motsvarande nominell värmeeffekt ända ner till -15°C. Den har även underhållsvärme, fläktläge och stegvis ställbart intervall hela vägen mellan 10-31°C i värmedrift. I-See sensorn är viderutvecklad och smartare och beräknar nu var behovet av värme eller kyla är som mest och anpassar sig därefter till rummet. Med både hög P-design och SCOP ger värmepumpen en hög besparing.

Andra funktioner är Dual barrier coating, Plasma Quad-funktionen och dubbla luftriktare för maximal spridning av luften. Dual barrier coating är ett ytskikt på värmeväxlaren och fläkthjulet som effektivt frånstöter smuts och damm partiklar som annars försämrar prestanda och energieffektivitet. Samtidigt renas luften i hemmet med luftreninsfunktionen Plasma Quad som effektivt tar bort damm, mögel, pollen och oönskade partiklar ända ned till 2,5 PM.

– Det är glädjande att kunna erbjuda en så komplett och effektiv värmepump till marknaden, vår FH modell har äntligen fått en värdig arvinge, säger produktchef Martin Bergström.

Hero kommer med nya funktioner så som inbyggd Wifi, Nattläge där utomhusdelens ljudnivå sänks med hela 3db och det nya köldmediumet R32.

LN-Hero kommer i tre storlekar och i färgerna, natural white, pearl white, onyx black, ruby red. Det fullständiga produktnamnet för Hero är MSZ-LN25/35/50VGHZ

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Kylma
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se