Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Mitsubishi Electric lanserar ny app för installatörer

Publicerad: 26 Sep 2017
ME Engineer är nästa generation av skräddarsydda informationstjänster specifikt för mobilanvändare. Installatörer och servicetekniker för Mitsubishi Electric har nu via applikationen i sin mobil enkel tillgång till uppdaterad och detaljerad serviceinformation direkt från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric.

Funktioner som kommer med appen är bl a felkoder samt diagnoser, köldmedieberäkningar, temperaturvärden, City Multi Testing Dipswitches, stöd för Wi-Fi-gränssnitt och Matrix streckkod samt direktlänkar till aktuell dokumentation inom support och information om de senaste produkterna.

ME Engineer beskrivs ha utformats för att utvecklas med tiden där nytt innehåll med nya funktioner kommer att tilläggas i regelbundna uppdateringar för att alltid hålla användaren uppdaterad

Appen är utformad och tillgänglig för de flesta mobila enheter och finns för både iOS och Android. Innehållet optimeras automatiskt för att anpassa skärmstorleken på den mobila enheten.

Det är också möjligt att lägga till dina mest besökta sidor till din personliga favoritlista i programmet, vilket innebär att du lätt ska kunna få tillgång till dina favoritverktyg och information genom bara några klick, oavsett var du befinner dig i programmet.

Om du fortfarande inte kan lösa ditt serviceärende med hjälp av verktygen och informationen inom ME Engineers, så hittar du direktlänkar och information under kontaktsektionen för att enkelt kontakta din lokala Mitsubishi Electric tekniska support.

 

Annons
18 Nov, 2021
Svenska Kyl & Värmepumpdagen
Webben, Sverige
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Ahlsell
  • AQS Produkter
  • Ny annons
  • knapp
  • Kylma

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se