Kyla VärmeTill Kyla & Värme

Mindre än en dag kvar till Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2021

Publicerad: 12 Nov 2021
Nu är det mindre än en dag kvar till Svenska Kyl & Värmepumpdagen 2021 och det är hög tid att anmäla dig till evenemanget om du inte redan har gjort det. Det blir ett fullmatat program med många intressanta ämnen som tas upp till diskussion den 18 november på kvpdagen.se

De sista detaljerna sätts på plats, studion för sändningen är planerad och programmet är klart. Den 18 november är det dags för årets största och viktigaste branschsammankomst, Svenska Kyl & Värmepumpdagen, dagen som främjar kyl- och värmepumpbranschens tillväxt och utveckling genom kunskapsutbyte, nätverkande och affärer.

En fullmatad dag med mycket intressanta talare, aktuella teman och spännande diskussioner. I år utökas livesändningen för att inbegripa även ett eftermiddagsprogram. Dagen kommer att innehålla trendspaning, teknik, hållbarhet, utbildning och det senaste från innovationsklustret Varmt & Kallt.

Ur programmet
Kompetens & Utveckling. Hör när Nicholas Fernholm pratar om den unga generationen som branschen kommer att rekrytera ifrån. Är det en lat, naiv och bortskämd generation - eller är det en missuppfattning, en okunskap om hur den nya generationen värderar saker i arbetslivet? Så, vad är egentligen viktigt för den unga generationen och hur kan företagen möta dem på arbetsplatsen?

Teknik. Vilka nya krav och förutsättningar dyker upp med övergången till elbilar på kylaggregaten. Batterierna, hur känsliga är de för fluktuerande temperaturer vid färd och när bilen står parkerad, hur mycket värme alstras som behöver kylas bort vid höga effektuttag och vid snabbladdning. Är det direkta eller indirekta system eller en blandning? Och hur stor skillnad är det att arbeta med eldrivna kompressorer tillskillnad från remdrivna? Dessa frågeställningar kommer Mikael Grottling från Volvo Car Group att ge svar på.

Energieffektivitet & Hållbarhet. Idag kan livsmedelskylan i en butik interagera med geoenergilösningar för att både täcka värmebehov och skapa frikyla. ICA har de senaste åren genomfört flera projekt där sk integrerade lösningar med geoenergi använts och Per-Erik Jansson, ICA Fastigheter, kommer till Svenska Kyl & Värmepumpdagen för att berätta om hur man tänkt, vad man lärt sig och hur ser på möjligheterna framöver.

Information om hur du anmäler dig, programmet i sin helhet och livesändningen hittar du på eventsidan kvpdagen.se

Direktlänk till sändningen: https://www.youtube.com/watch?v=KB1V0-x1tKQ

Prioritera gärna KVP-dagen för samtliga anställda. Morgondagens utmaningar berör alla aktiva inom branschen.  

Som uppladdning inför dagen har vi dessutom träffat några av våra sponsorer för att få veta mer om deras förväntningar på dagen samt varför de sett det värdefullt att synas i sammanhanget. Dessa intervjuer kan du läsa här på kylavarme.se under rubrikerna "Möt våra sponsorer".

Vi hörs och ses den 18:e november!

Annons
26 Apr, 2022
Nordbygg
Stockholm, Sverige
11 Okt, 2022
Chillventa
Nürnberg, Tyskland
26 Feb, 2023
EuroShop 2023
Düsseldorf, Tyskland
Visa fler händelser
Annons
Din ort
AQS Mitsubishi
  • Kylma
  • knapp
  • Ny annons
  • Ahlsell
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se